Открийте ни и в

Tехнологии

AOC представя първия премиум монитор за геймъри от серията AGON

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

AOC, една от водещите световни марки на пазара на дисплеи, наскоро представи своята линия от премиум геймърски модели – AGON. Първият модел от нея е AG271QX, който притежава TN панел с резолюция 2560 x 1440 пиксела. Той предлага ултра фини изображения при честота на опресняване 144 Hz и време за реакция от 1 ms. Моделът поддържа Adaptive-Sync Technology (и FreeSync™ при 30-144 Hz), която намалява трептенето и накъсването и позволява пълно фокусиране върху играта.

Геймърите, които играят в състезания, разчитат не само на бързи и гладки изображения, но и на мигновено изпълнение на командите и перфектна видимост във всяка ситуация. Режимът „Low Input Lag“ на AOC за малко закъснение на сигнала забранява последващата обработка на картината от електрониката на монитора и така ускорява превръщането на командите от мишката, клавиатурата и геймпада в незабавни действия на екрана. AOC Shadow Control позволява на геймърите бързо да настройват контраста в предимно тъмни или ярки области, без да жертват качеството на по-балансираните част от сцените в останалите части на екрана.

Геймърите, които никога не се уморяват  имат нужда от перфектна ергономия и трябва да разчитат на допълнителни функции за удобство при настройката на техния монитор. Ергономичната стойка на AOC AGON осигурява много комфорт като позволява настройка на височината, завъртането и накланянето и разполага с точна скала, така че геймърите да могат винаги бързо да възстановят предпочитаната позиция на екрана. Технологията за защита на очите AOC Flicker-Free и режимът AOC Low Blue Light осигуряват дори още комфорт като намаляват напрежението в очите, дискомфорта и умората по време на дълги геймърски сесии. Настройките на монитора са от ключово значение, когато става дума за индивидуалност и трябва да бъдат лесно достъпни. Настройващите се набори от настройки дават на геймърите точно това. AOC не само имплементира потребителски набори от геймърски режими, но добавя и AOC QuickSwitch Controller, който позволява на потребителите да превключват без усилия между режими и да настройват яркостта, контраста, и други функции в игрите.

 AOC AGON AG271QX, който е насочен към състезаващите се геймъри, ще бъде наличен през юни 2016 г. на препоръчителна крайна цена от 1179 лв. с ДДС.

Повече детайли за AOC AGON AG271QX: http://www.aocgaming.com/en/ 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо