Открийте ни и в

Gaming

ASUS подарява игри и програми на стойност над 250 евро

MIKA

публикувано

на

Технологичната компания ASUS подарява видеоигри и софтуерни програми на стойност между 250 и 320 евро с всеки закупен ASUS лаптоп с процесор Intel Core i. Предложението е валидно за всички преносими компютри с посочената серия процесори, закупени до края на месец юни 2018 г., а подаръците могат да бъдат изтеглени до края на месец юли 2018 година.

Промоционалните пакети включват игри като Civilization V или Total War: Warhammer II, в зависимост от закупения модел, както и други висококачествени програми и игри. Целта на компанията е да даде възможност на своите клиенти още с придобиването на своя нов лаптоп да се насладят на техния пълен капацитет, използвайки някои от най-популярните гейм заглавия и софтуерни приложения.

След като закупят лаптопа, клиентите на компанията, трябва да се регистрират онлайн, след което ще получат имейл с код за достъп до своите подаръци. Той може да се използва за отключване на съответните игри и приложения. Повече информация е достъпна на адрес https://www.asusplus.bg/bg/gift/.

Стойността на подаръците при покупка на модели с процесори Intel Core i3 и Core i5 е приблизително 250 евро, а за преносими компютри с Core i7 тя достига приблизително 320 евро.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама

Горещо