Открийте ни и в

Компании

Avon дари 100 000 лв. на Фондация „Една от 8“ за програмата „Бъди до мен“

MIKA

публикувано

на

Компанията за жени Avon връчи дарение в размер на 100 000 лв. на Фондация „Една от 8“ – партньор на кампанията „От любов към живота – Avon срещу рака на гърдата“. Сумата e набрана благодарение на обединените усилия на представители и клиенти на Avon, които за поредна година отварят сърцата си и подкрепят битката с рака на гърдата у нас. Дарението ще финансира  програмата „Бъди до мен“, която през 2016 г. ще осигури: безплатни психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните близки; практическа и информационна подкрепа по време на лечението и във всеки един етап, в който е необходима; безплатни прегледи за рак на гърдата.

[media-credit name=“Елизавета Коробченко и Нана Гладуиш“ align=“aligncenter“ width=“1024″]????????????????????????????????????[/media-credit]

С дарението от 100 000 лв. показваме за пореден път своята силна подкрепа към жените с рак на гърдата в България. Подкрепа, която ще им вдъхне надежда, кураж и самочувствие в битката с болестта. Вече 14 години сме посветени на тази кауза у нас, защото Avon е много повече от козметична компания – ние сме Компанията за жени, която от създаването си преди почти 130 години е посветена на мисията да вдъхновява жените да се чувстват по-уверени, здрави и щастливи във всяка своя роля“, каза Елизавета Коробченко – управляващ директор на Avon за България, Албания, Македония, Сърбия и Черна Гора. „Нека бъдем заедно срещу рака на гърдата – от любов към най-скъпите жени в нашия живот и от любов към живота!“, допълни тя.

Avon е компания, ангажирана да работи по теми от основно значение за жените. Усилията на „От любов към живота“ от стартирането й преди 14 години до този момент са насочени в посока повишаване на информираността относно рака на гърдата, осигуряване на прегледи и ранна диагностика, защото, открит навреме, ракът на гърдата е 100% лечим. През 2015 г. Avon насочи вниманието си към жените с рак на гърдата, като набира средства, за да подаде ръка на над 46 000 българки с това заболяване. Постигнатия успех кампанията дължи на своите представителите и клиенти, които целогодишно подкрепят каузата с покупка на благотворителен продукт от розовата серия на компанията, като 100% от печалбата от всеки артикул „От любов към живота“ се даряват за борбата срещу рака на гърдата. Така Компанията за жени дава възможност за всеки да прояви своята доброта и да променя света.

????????????????????????????????????

Събитието, отбелязващо и края на Розовата седмица и Розовия месец срещу рака на гърдата – партньорски проект на Avon, „Една от 8“ и с изключителната подкрепа на Bulgaria Mall, уважиха и много от известните личности и партньори, които подкрепят кампанията. Сред тях бяха посланикът за 2015 г. Поли Генова, както и Мария Гроздева, Ива Екимова, Биляна Петринска. С помощта на всеки посланик на каузата „От любов към живота“ продължава да вдъхновява хората да се включат в битката с коварната болест. Така до момента кампанията на Avon срещу рака на гърдата е дарила близо 1 400 000 лв. за апаратура и безплатни мамографски и ехографски прегледи и значително е помогнала да се повиши информираността по темата.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Lifestyleпреди 2 седмици

Космосът e по-достъпен с “Космически предизвикателства” и Viber

Обществопреди 2 седмици

Стоянка Мутафова бележи “70 ГОДИНИ НА СЦЕНА” със специален спектакъл

Lifestyleпреди 2 седмици

Wizz Air стартира полети от София до нова гореща дестинация: Ейлат

Tехнологиипреди 2 седмици

Honor 7S – най-добрият смартфон с Fullview дисплей и цена под 300 лв. в България

Кинопреди 2 седмици

Този ноември „Лешникотрошачката и четирите кралства“

Културапреди 2 седмици

„Докато лежах и умирах“ на Уилям Фокнър за първи път на български език

Кинопреди 2 седмици

Обявиха пълния актьорски състав и началото на снимките на „Междузвездни войни: Епизод IX“

Културапреди 2 седмици

„Магазинът” от Джеймс Патерсън – може ли една книга да заплаши най-могъщата корпорация в Америка?

Културапреди 2 седмици

Излиза „Добрият вълк“, трета част от поредицата за Софи Бринкман

Културапреди 4 седмици

Деница Дилова и Васил Панайотов гостуват на Алея на книгата-Варна

Горещо