Открийте ни и в

Lifestyle

AVON представи най-новата си спирала Big&False Lash

MIKA

публикувано

на

Козметичният гигант AVON представи на специално събитие най-новата си спирала Big&False Lash. Интерактивното събитие имаше задачата да запознае гостите отблизо с новия продукт, като им покаже индивидуално ефектът върху техните мигли. Това стана възможно благодарение на иновативен софтуер, който отчита движението на миглите, като според силата и бързината управляваше осветлението на залата. Софтуерът беше специално разработен, за да улови истинската сила, която Big&False Lash дава на всяка дама.

Спиралата е първата в портфолиото на AVON, създадена специално, за да придаде ефект на професионално поставени изкуствени мигли. С патентованата си формула “1000 Fiber” тя създава панорамен обем благодарение на хиляди фибри с различна дължина и форма, които се вплитат без сплъстяване и размазване.

„Основното предимство на спиралата, което я прави незаменим другар при разкрасяването за всеки повод, е формата на нейната четка. Бадемовидната й форма не позволява на миглите да останат спластени или недоизвити. Осигурено е перфектно покритие от основата на окото и ъгълчетата по цялата дължина на миглите. Така с минимални усилия постигаме максимален ефект”, сподели своите впечатления от спиралата професионалния гримьор на AVON Зоран Коцов.

Продуктът може да бъде поръчан на Представител или www.avon.bg.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“683″]AVON_Megamigli_lo[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо