Открийте ни и в

Компании

Avon срещу рака на гърдата с първо място на Годишните награди за отговорен бизнес

MIKA

публикувано

на

Avon бе отличен с първо място в категория „Маркетинг с кауза“ по време на официална церемония, организирана от БФБЛ по случай връчването на Годишните награди за отговорен бизнес 2017.

В 15-ото издание на най-утвърдения и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност за призовете в шестте категории се състезаваха рекордните 112 проекта на 71 компании. Това не е първи успех за Avon в този форум. Кампанията “От любов към живота“ Avon срещу рака на гърдата печели четвърто поредно отличие от БФБЛ.

Наградата прие Търговският Директор на Avon за България, Македония и Албания – Даниел Шопов.За мен е чест днес да приема тази престижна награда. Това е огромно признание, но и важна отговорност. Да продължаваме с все повече енергия и мотивация да набираме подкрепа и да се борим с най-коварната женска болест – рака на гърдата. През изминалата година, кампанията „От любов към живота“ постигна впечатляващи резултати, с трицифрен ръст на набраните средства от продажби на нашите благотворителни продукти. Това се случи благодарение на огромната отдаденост на нашите Представители – нашите Посланици на хуманността. Защото именно те са хората с големи сърца и нестихващ ентусиазъм, които вече 17 години вдъхват живот на тази кампания.”

През 2017 година кампанията „От любов към живота. Avon срещу рака на гърдата” отново протече съвместно с основния партньор на Avon в България – Фондация „Една от 8“ с председател Нана Гладуиш като продължение на утвърдено и успешно партньорство.  В резултат на партньорството на Avon и „Една от 8“ до този момент са осигурени повече от 6400 безплатни информационни консултации, над 2900 индивидуални психологически консултации, 10 групи за взаимопомощ, 40 арттерапии, повече от 170 юридически консултации, както и над 2200 безплатни профилактични прегледи. Също така са раздадени повече от 800 специализирани сутиена за жени, преживели мастектомия, в цялата страна, както и много други дейности. Г-н Шопов изказа своята благодарност към партньора на Avon. „Прекрасните дами от Фондацията са тези, които превръщат средствата, която ние набираме, в реална подкрепа за жените. Няма да спираме да отправяме важното послание, което нашата кампания винаги е носила – открит навреме рака на гърдата може да бъде лечим, ранната диагностика може да спаси живот!

През тази година Avon отново ще обедини усилията си с Фондация  „Една от 8“ , за да може подкрепата да достигне до още повече жени в нужда. Наравно с това кампанията ще продължи да говори за важността от ранна диагностика и профилактични консултации със специалисти.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо