Открийте ни и в

Красота

AVON Far Away Rebel – съблазнително ароматно съчетание между дързост и невинност

MIKA

публикувано

на

AVON представя своя нов, чаровен аромат без аналог – Far Away Rebel. Вдъхновен от момичето-бунтар, с ярка индивидуалност и свободен дух, световноизвестните парфюмеристи на AVON създават Far Away Rebel като една иновативна комбинация от уникални съставки, осигуряващи невероятна дълготрайност.

За момичето, което смело отстоява бунтарското си Аз и гордо прегръща различията си. За Нея – Тя , която има смелостта просто да бъде себе си. Създаден като ароматно олицетворение на именно тази бунтарска автентичност, кураж и безстрашие, новият аромат на AVON Far Away Rebel представя една вълнуваща композиция от Крем де Касис и жасмин самбак върху изкушаваща основа от солен шоколад и карамел. Съблазнителното ароматно съчетание между дързост и невинност се допълва деликатно от уханните нотки на летен портокалов цвят и нежен ликьор от касис.

Създаден да се откроява и да допълва новаторския, свободен дух на бунтарското момиче, Far Away Rebel е новият ароматен шедьовър на световноизвестния парфюмерист Жан-Марк Шеян, който разкри музата си за аромата:

“Почувствах се вдъхновен от онези жени, които излъчват нотки на невинност под своите пластове на дързост и страст.”

А Far Away Rebel се превръща именно в деликатно въплъщение на бунтарска дързост, жар и прикрит, нежен свян. Комбинация от уникални съставки, осигуряващи невероятна дълготрайност, уханието на Far Away Rebel гарантира сладострастно да допълни ежедневието на всяко едно момиче – бунтар.

Заповядайте да се убедите лично в уханните качества и бунтарския дух на Far Away Rebel  на 8 септември от 10.00 часа при билетния център на НДК, където ще имате възможността да изпробвате не само новия аромат Far Away Rebel, но и да придобиете… криле.

Очаква ви красива арт инсталация, вдъхновена от свободния дух на момичето бунтар – #AvonRebelGirl. Диви, пъстри и впечатляващи криле – създадени именно за онези безстрашни и дръзки момичета, чийто свободолюбие представлява вдъхновението за Far Away Rebel.                     Идеална  фото-локация за бунтарски снимки и напълно подхождаща на гордия, софийски градски дух.   

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Културапреди 4 часа

Предстои премиера на „Когато капят кестените” от Стефан Коспартов

Музикапреди 5 часа

Роджър Уотърс представя нова адаптация на творбата от Стравински – „Историята на войника“

Lifestyleпреди 5 часа

Седем световни имена в дизайна пристигат за фестивал през ноември

Lifestyleпреди 5 дни

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА НОВИЯ CHIVAS XV

Музикапреди 5 дни

Идва Night Shadow – български прог рок на световно ниво! Даниел Елисеев представя първия си авторски албум с промоция в Sofia Live Club на 8 ноември

Музикапреди 5 дни

Mind Trips с вокалист Алекс Раева представят с концерт новия албум “My”

Телевизияпреди 5 дни

“Фрактура” ще направи премиера на новите клипове на Trivium, Byzantine, Behemoth и Disturbed.

Музикапреди 5 дни

Нов роял „Бьозендорфер“ пристига в зала „България“ специално за концерта на 20 октомври

Спортпреди 5 дни

38 двойки взеха участие в първия ОББ тенис турнир

Музикапреди 5 дни

Лили Иванова представя три нови песни на концертите си в НДК

Горещо