Открийте ни и в

Lifestyle

AVON Nutra Effects допълва портфолиото си с нова мицеларна вода

MIKA

публикувано

на

Козметичният гигант AVON обновява портфолиото на революционната си серия с активен комплекс от семена Nutra Effects. Новият продукт, мицеларна вода с ядки от сапунено дърво, е разработен специално, за да даде на кожата много повече от почистване. Благодарение на иновативната си формула продуктът успокоява кожата и освобождава от усещането за опъната кожа.

Мицеларната вода съдържа мицели – частици, които привличат и отстраняват замърсяванията. Ето защо новата мицеларна вода AVON Nutra Effects ефективно почиства и освежава кожата, отстранявайки дори водоустойчив грим. Благодарение на нежните си съставки, продуктът е подходящ за всички типове кожа, като я дарява с естествен блясък и по-здрав вид.

Както всички продукти от серията Nutra Effects, мицеларната вода използва огромната сила на малките семенца, за да даде перфектна грижа и защита за кожата на лицето. Както всички продукти от линията, водата също е без парабени и оцветители, без съдържание на алкохол и е алергологично тестван. Това я прави изключително подходяща за чувствителна кожа, като я успокоява и освежава на мига.

 

Продуктът може да бъде поръчан на Представител или на www.avon.bg от 22.10 в брошура 15.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо