Открийте ни и в

Lifestyle

AXIS BULGARIA взе участие в Международната изложба „Медикус, Денто, Галения“ 2017

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Компанията за 10-та поредна година е основен изложител на престижното изложение в Пловдив

Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения“ в гр. Пловдив е един от най-престижните форуми за здраве в България. Тя събира производители и търговци от цялата страна. Водеща тема на изложбата бяха високите технологии и създадените с тях иновативни продукти за терапия и профилактика, инструменти и материали.

За десета поредна година AXIS BULGARIA е основен изложител на изложението, организирано от Международен панаир Пловдив. Компанията е единствената лицензирана в нашата страна, притежаваща ексклузивитет за внос и разпространение на продукцията на три швейцарски компании производители –  AXIS DENTAL SWITZERLAND, SUISSELLE, BELENSA. Продуктите на тези компании са съответно AXIS ротативни инструменти от най – висок клас и избелващи системи PURE, дермални филъри APRILINE и BELENSA – медицинска натурална козметика.

Швейцарската система PURE е в портфолиото на AXIS от 10 години. Тя въплъщава най-високите стандарти в медицината и издига науката и иновациите до напълно нови нива. Системата е предпочитана от българските дентални лекари поради ефикасността и абсолютната й безопасност.

Щандът беше посетен от редовните клиенти на Axis, които се запознаха с новите продуктови линии на компанията. Новата генерация био дермални филъри Apriline с патентованата технология A.P.R.I. е разработена след петдесет годишни изследвания на хиалуроновата киселина, което осигурява надеждно стабилизиране и чистота на продуктите. Продуктите на Apriline на Suisselle са интелигентно адаптирани  към кожата. Резултатът от тях е  безупречен и дълготраен и със 100% ефективно разграждане. Всички продукти на Apriline са регистрирани в FDA (Международната организация за контрол и безопасност на лекарствата).

Посетителите имаха възможност да се докоснат и до швейцарската медицинска  натурална козметика BELENSA®, чийто ексклузивен вносител е AXIS BULGARIA. Тя е създадена чрез комбиниране на козметичен подход и фармацевтична взискателност. Продуктите са произведени в съответствие с най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество.

Продуктите на AXIS BULGARIA са произведени в съответствие с ISO 13485 система за качество и всички продукти имат CE маркировка.   Всички операции са сертифицирани, интегрирани и осъществявани при най-високите стандарти на процедурите за безопасност и лабораторен контрол. Продуктите са клинично тествани и доказали своите предимства. Компанията е сертифицирана за качество на управлението ISO 9001:2008.

Още информация за AXIS BULGARIA можете да откриете на адрес www.axisbulgaria.com

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо