Открийте ни и в

Lifestyle

Аз карам велосипед, последвай ме!

Измина първата половина от кампанията “Аз карам велосипед, последвай ме!” и вече започва да се задава обещаният финал за тази година – специалното издание на “Пощенска кутия за приказки” на велотематика.

MIKA

публикувано

на

Измина първата половина от кампанията “Аз карам велосипед, последвай ме!” и вече започва да се задава обещаният финал за тази година – специалното издание на “Пощенска кутия за приказки” на велотематика.

Социалната инициатива цели чрез позитивно споделяне да популяризира карането на велосипед в града като път към здравословния и по-качествен начин на живот. След “Историите с велосипед”, които чухме от известните личности, дойде време да ни разкажеш и ти своята “История с велосипед”! Темата, както винаги е позитивна! И отново авторските текстове на 10 от вас ще имат честта да бъдат прочетени от известните личности, включили се в кампанията. Сред тях са: Поли Генова, Ивайло Захариев, Митко Павлов, Рут Колева, Рафи, Дидо от Д2, Димо от ПИФ и др. Звездите ще бъдат специални гости на събитието по случай финала на кампанията на 28-ми юли в “One More Кино” в София. Началото е 19:00ч., а входът по традиция – отворен за всички почитатели на добрите истории.

Разбира се, най-завладяващите истории ще получат и специални подаръци от MaxEurope – инициатор на кампанията! Един от авторите ще се прибере вкъщи с чисто нов велосипед и един от тях ще получи ваучер на стойност 100лв. при пазаруване от фирмения магазин в София MaxBike или електронния магазин Bikesport.bg.

За да се включиш, изпрати своята “История с велосипед” на имейл: kutiazaprikazki@abv.bg до 22 юли.

Препоръчителен обем до 3 страници, шрифт 12.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Lifestyleпреди 2 дни

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА НОВИЯ CHIVAS XV

Музикапреди 2 дни

Идва Night Shadow – български прог рок на световно ниво! Даниел Елисеев представя първия си авторски албум с промоция в Sofia Live Club на 8 ноември

Музикапреди 2 дни

Mind Trips с вокалист Алекс Раева представят с концерт новия албум “My”

Телевизияпреди 2 дни

“Фрактура” ще направи премиера на новите клипове на Trivium, Byzantine, Behemoth и Disturbed.

Музикапреди 2 дни

Нов роял „Бьозендорфер“ пристига в зала „България“ специално за концерта на 20 октомври

Спортпреди 2 дни

38 двойки взеха участие в първия ОББ тенис турнир

Музикапреди 2 дни

Лили Иванова представя три нови песни на концертите си в НДК

Културапреди 2 дни

Бестселърът „Малки пожари навсякъде“ от Селест Инг вече и на български

Класическапреди 2 дни

На 19/10 излиза новият албум на 2CELLOS – ,„Let There Be Cello“

Музикапреди 2 дни

Три концерта в „Октомврийските джаз вечери“ на КНИГАТА

Горещо