Открийте ни и в

Музика

Balkan Strings на живо в Студио 5

MIKA

публикувано

на

 На 26ти юли от 19ч. Studio 5 има удоволствието на посрещне на своята сцена едно невероятно трио от Сърбия. Trio Balkan Strings са Zoran STARCEVIC – китара, и неговите синове Nikola STARCEVIC- китара и Zeljko STARCEVIC-китара. Музиката им е симбиоза между авторска музика и музиката на балканите, Сърбия, Македония, България, Румъния, Молдова, Гърция,Турция. Всичко това преплетено с цигански ритми и класическа музика. Резултатът от съчетанието на толкова стилове музика и духът на толкова много държави е Trio Balkan Strings. Стилът си те определят като Balkan Swing, Jazz Guitar,  Etno World Fusion. Тяхна запазена марка са шест ръце, които свирят на една китара. Виртуозните музиканти са обиколили целият свят, участват на множество фестивали в САЩ, Канада, Италия, Русия, Франция,Испания, Турция,Словакия, Белгия,Финландия и на Балканите. Имат майсторски класове по класическа и джаз китара в редица университети в Европа и Съединените Американски Щати.Концертът в  Studio 5 е единственият за България, така че не трябва да го пропускате.

Елате да се насладите на музика от световно ниво. Единственото, което трябва да направите е да резервирате местата си на тел: 0887 934 335 или 02/ 963 12 54. А ако желаете да знаете винаги какво се случва в Studio 5 заповядайте на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо