Открийте ни и в

Lifestyle

“BEATBOX COMEDY” с премиера тази вечер в “The Comedy Club”!

MIKA

публикувано

на

Уникален по рода си спектакъл с участието на звездите от Народния театър – Тео Елмазов и Пламен Пеев и най-неочакваните – Веселин Веселинов – Еко и Адриана Николова – Пе4енката – ще стъпят за първи път в “The Comedy Club” тази вечер 12 април /вторник/ за премиера на спектакъла “BEATBOX COMEDY” в София!

Представлението е съвсем нов вид хибридна комедия, в която основна роля имат зрителите, а човешкия глас е поставен на пиедестал. В хода на спектакъла гласът ще премине през всякакви възможни и определно забавни трансформации, ще бъде в ролята на музикален инструмент, но и в ролята на цял оркестър. Ще има много звуци, бийтове, музика и смешни ситуации. Ще разберем как се ражда бийтът, какво представлява, кой може да бийтва, как да се научим и да подражаваме на големите бийтбоксери.

В “BEATBOX COMEDY” феновете на комедията и различните й форми ще имат възможност да видят Световната шампионка по Бийтбокс – Пе4енката, за първи път в подобна роля. Звучна компания на сцената ще и правят бас китариста – Еко и блестящите комедийни актьори – Тео Елмазов и Пламен Пеев, които доста смело участват в този завладяващ експеримент!

 “Репетициите ни минават много весело, но понякога ми е трудно да взема думата от колегите, които вече са професионални “бийтбоксаджии””, споделя с усмивка Пе4енката. “Събрали сме се за да се забавляваме и ако има хора, които искат да се забавялват с нас са добре дошли утре вечер в “The Comedy club”, добавя още тя!

Премиерата на “BEATBOX COMEDY” е тази вечер – 12 април (вторник) в “Comedy Club” в София, на адрес ул.”Леге” № 8, с начален час 19.30ч.

Билетите за събитието са с цена 10 лв и могат да се закупят единствено “на вход” преди началото на спектакъла.

Адриана Николова – Пе4енката е Световен шампион по бийтбокс сред жените през 2012г от Световното първенство в Берлин, а през м.март тази година тя беше жури в Международното състезание по бийтбокс, което се проведе в Базел. През август й предстои участие в престижния китайски шампионат по Beatbox, където освен жури, ще се включи и в специално организиран уъркшоп.

Можете да се присъедините към събитието във Facebook – ТУК.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо