Открийте ни и в

Музика

BECKY G е #1 в чарта на Билборд „Latin Airplay“ със сингъла „MAYOR ES“

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Световният хит на Becky G„Mayores“ – с участието на Bad Bunny е #1 в радио еърплея на радиостанциите с латино звучене в САЩ и Пуерто Рико, и оглави класацията на Билборд „Latin Airplay“. По този начин, 20-годишната Becky G се превърна в най-младата изпълнителка застанала на #1 място в класацията. „Mayoresе на върха за втора поредна седмица в чарта „Latin Rhythm Airplay“ на Билборд.

Сингълът „Mayores“ достигна изключителни продажби по целия свят: диамантен сертификат в САЩ от RIAA (Асоциация на звукозаписната индустрия в Америка) или 13 пъти платинен статус ; 4x платинен в Испания, 3x платинен в Мексико, платинен в Аржентина и Чили, и златен в Колумбия. Дигиталните продажби на сингъла непрекъснато растат, а видеото в YouTube вече има над 1 милиард гледания за по-малко от 7 месеца от премиерата и 250 милиона стримвания в Spotify.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо