Открийте ни и в

Музика

Bedroom Beach посреща Джулай морнинг с ексцентрично и бляскаво събитие до изгрев слънце

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Лятото влиза в разгара си, а дългоочакваният изгрев наближава! Джулай морнинг ще събере екстравагантни и елегантни приятели, жадни за парти, зареждаща музика и настроение от залеза на юнското чак до първите лъчи на юлското слънце. Преживейте една истинска метаморфоза на територията на Bedroom Beach на 30.06(петък). Потопете се в предизвикателствата на нощта със C Fusion, DJ Димо&Вера Русо Live vocal и се отдайте на забавлението, подсилено от авангардните тематични пърформанси на Bedroom Ladies. Цветни светлинни прожектори ще обсипят небето над клуба и морския бряг пред него в готовност хоризонта да се озари от слънцето в ранната парти утрин.

Безгрижно лятно настроение, морски бриз, експлозия от емоции, разтърсваща музика и красиви хора ще се слеят с бленуваното и очаквано  утро на 1-ви юли!

снимка: ПР

Зрелищен парти уикенд, който няма как да пропуснеш.

Бъди там! Welcome to Bedroom Beach!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо