Открийте ни и в
Solar Easter 2018

Lifestyle

BGMENU и PERNOD RICARD откриват най-новия бар в София

MIKA

публикувано

на

Лидерът в доставките на храна вече предлага и висококачествени спиртни напитки в секцията BGbar

Водещата платформата за поръчка на храна BGmenu вече предлага и доставка на висококачествени алкохолни напитки, резултат от новото партньорството с един от лидерите в производството и дистрибуцията на алкохолни питиета на международния пазар Pernod Ricard. Клиентите на онлайн платформата ще имат възможност бързо и лесно да избират и поръчват обичани и познати спиртни, винени и пенливи напитки – Jameson, Absolut, Ballantine’s, Chivas, Beefeater, Lillet, Mumm и много др. Потребителите могат да открият и поръчат любимите си питиета в BGbar на BGmenu с експресна доставка до 40 минути.

„За нас това партньорство е много важно и очаквано. Изключително лесно и бързо всеки може да си поръча качествени напитки за вкъщи и смятаме, че това е голямо удобство за клиентите“, коментира Таня Петрова, Digital Manager в Перно Рикар България.

Освен класическите напитки, с които е известна компанията Pernod Ricard, потребителите на BGmenu скоро ще могат да си поръчват и допълнителни продукти, с които да си направят коктейли в домашни условия или в офиса в зависимост от повода. В BGbar клиентите могат да намерят и информация за начина, по който се консумират някои от по-специфичните алкохолни питиета – рецепта за коктейл Lillet, автентичната френска рецепта за сервиране на Ricard и др. Важно уточнение е, че на едно място в онлайн магазина се предлага и цялото портфолио продукти на компанията.

С новия магазин BGmenu повишава разнообразието на услугата и подобрява обслужването на клиенти. Чрез продуктите в BGbar за всеки ще е много лесно да се снабди с нужните напитки за партито или непланираните гости, при това с експресна доставка – само за 40 минути. Решението е идеално също за корпоративни подаръци и комплименти за бизнес партньори или клиенти.

„Щастливи сме, че отново можем да предложим иновативна услуга, с която да помагаме на хората да бъдат заедно и да се забавляват качествено, където и да са, какъвто и да е поводът“, споделя Владимир Давчев, основател на BGmenu.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет
Обществопреди един ден

Пл. Александър Невски се превръща в старт и финал на първото по рода си градско бегаческо събитие на София с такъв мащаб

Кинопреди един ден

Филмът „И после светлина“ на Константин Божанов тръгва по кината

Музикапреди един ден

Alex & Vladi са първите изпълнители на Beat Nights LIVE

Lifestyleпреди един ден

Проучване на Samsung разкрива, че smart кухнята може да добави към стойността на къща

Музикапреди един ден

Хиляди пяха „Облаче ле бяло“ със Силви Вартан

EDMпреди един ден

Тийн сензацията MARCUS & MARTINUS представят нов албум

Културапреди един ден

Китай – събуждането на един гигант” от Хенри Полсън

Lifestyleпреди един ден

С ден на отворените врати Lidl откри магазин по нов модел

Обществопреди 2 дни

Хореографският дебют на Марион Дърова ще бъде представен в рамките на „Антистатик”

Класическапреди 4 дни

SUNRISE на Руперт Хубер от Tosca в Античния театър

No Banner to display

Горещо