Открийте ни и в

Lifestyle

BGMENU прави по-удобни доставките на храна за офисите

MIKA

публикувано

на

Лидерът в доставките на храна BGmenu предоставя допълнителни възможности на своите бизнес клиенти. С новата кампания „Спечели безплатен обяд за офиса“ BGmenu представя нова възможност към персонализираната услуга за компании, с която те вече ще имат възможност да използват специален корпоративен панел за управление на поръчката, доставката и разходите за всеки служител. На разположение на всеки корпоративен клиент е мениджър от екипа на BGmenu, към когото компаниите могат да се обръщат за всичко, свързано с управлението на доставките им – от избора на ресторанти и промоции, до фактури и друга финансова информация. Услугата позволява ясно и прозрачно проследяване на поръчките и разходите за храна за служителите с цел по-лесно и по-удобно планиране на бюджета.

„Голямо удобство за нас е възможността да имаме контрол върху детайлите при поръчките за обяд – кога да бъдат доставени, дневни, седмични и месечни субсидии за храна, както и определянето на лимити за тях. Това ни позволява да сме гъвкави, което ни кара да се чувстваме много комфортно с услугите на BGmenu“, споделя Ивелина Линковска, People and Office Support Coordinator в Taulia България.

Водена от желанието си все повече българи да се хранят вкусно и разнообразно, дори и на работното си място, през последните два месеца BGmenu подари обяд на над 100 офиса, а с настоящата кампания „Спечели безплатен обяд за офиса“ ще даде възможност на още много компании да получат вкусно хапване.

„Времето, което служителите прекарват заедно на обяд, сплотява екипа, изгражда доверие и подобрява атмосферата на работното място. Стартираме корпоративната си кампания с цел да им помогнем за сплотяването на екипите – чрез вкусната и разнообразна храна, която ще пристигне при тях навреме за един пълноценен обяд. Стремим се да предоставим на компаниите услуга, която е един нов вид допълнителна придобивка за служителите им“, сподели Владимир Давчев, основател на BGmenu.

Решението, което онлайн платформата предоставя на бизнеса, е начин служителите на компании бързо и по най-удобния начин да получат вкусна и разнообразна храна, докато са на работното си място.

Като част от услугата си към корпоративните потребители, BGmenu вече стартира специално обособена страница, която ще бъде достъпна в рамките на един месец. Освен бързина и огромен избор от ресторанти и кухни, новата функционалност ще даде възможност на бизнес клиентите на компанията да получат изгодни оферти в реално време. С персонализираната си услуга, BGmenu цели да предостави на клиентите си висококачествено обслужване в съответствие с последните тенденции в електронната търговия.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 4 седмици

Дани Спартак готви в любимата кухня на звездите в Хасиенда Резидънс

Музикапреди 3 седмици

“ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР” на 15 април в зала 1 на НДК

Lifestyleпреди 3 седмици

Дария Симеонова се разкрасява с любимата терапия на Джей Ло

Gamingпреди 3 седмици

HONOR представи революционна технология за мобилен гейминг Gaming+ на MWC 2019

Lifestyleпреди 3 седмици

Деси Бакърджиева дарява две ин витро процедури за Цветница

EDMпреди 3 седмици

Deborah De Luca и Matador гостуват на YALTA CLUB

Културапреди 3 седмици

Интернет сензацията „Човекът с котките“ на Кристен Рупениън излезе на български

Музикапреди 2 седмици

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Lifestyleпреди 2 седмици

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Обществопреди 2 седмици

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Горещо