Открийте ни и в

EDM

BIJAN дебютира зад пулта на :PM CLUB

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

След повече от десетилетие на лондонската клубна сцена, BIJAN спечелва своето място, като един от най-уважаваните и търсени диджеи и продуценти в британската столица. На 16 октомври, младият талант ще гостува за първи път зад пулта на :PM CLUB в София, и ще поведе петъчното парти заедно с резидентите Kaiski и DJ Doncho.

BIJAN е известен със своите разнообразни сетове и изяви за VIP събития, които не само взривяват публиката, но и поддържат енергията на дансинга до последните минути на нощта. Неговата любов към всички жанрове и усет към подбора на мелодиите го прави универсален артист, който може да даде силен старт на вечерта с подгряващите си сетове или да избухне с пълна сила в пика на купона. Широките му музикални познания в различните стилове – от хаус до хип-хоп и от рок до дъбстеп, са резултат от дългогодишната му работа съвместно с уважавани световни артисти като DJ Jazzy Jeff, MAW (Louie Vega & Kenny Dope), Pharrell Williams, The Killers, Phoenix, Chuckie и др.

PMposter16.10.15

В началото на кариерата си, BIJAN утвърждава своето име на хип-хоп и ар ен би сцената, като резидент диджей в Ministry of Sound и Bar Rumba. По това време той работи и в два от най-утвърдените лондонски музикални магазини в Сохо и независимия британски лейбъл BBE Records. Работата за лейбъла му помага да навлезне в нова среда от влиятелни музиканти и продуценти, които оказват огромно влияние върху развитието му на хаус сцената.

Днес, освен един от най-нашумелите хаус диджеи в Лондон, BIJAN е познат и като успешен продуцент с иновативни продукции и отличителен стил, който резонира в неговите сетове, вариращи от Deep, Progressive и Tech house до Nu Disco.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Tехнологиипреди 4 седмици

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу

Tехнологиипреди 4 седмици

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

EDMпреди 4 седмици

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Tехнологиипреди 4 седмици

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Музикапреди 4 седмици

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Tехнологиипреди 4 седмици

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Tехнологиипреди 4 седмици

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Кинопреди 4 седмици

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 4 седмици

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Културапреди 4 седмици

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

Горещо