Открийте ни и в

EDM

BIJAN дебютира зад пулта на :PM CLUB

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

След повече от десетилетие на лондонската клубна сцена, BIJAN спечелва своето място, като един от най-уважаваните и търсени диджеи и продуценти в британската столица. На 16 октомври, младият талант ще гостува за първи път зад пулта на :PM CLUB в София, и ще поведе петъчното парти заедно с резидентите Kaiski и DJ Doncho.

BIJAN е известен със своите разнообразни сетове и изяви за VIP събития, които не само взривяват публиката, но и поддържат енергията на дансинга до последните минути на нощта. Неговата любов към всички жанрове и усет към подбора на мелодиите го прави универсален артист, който може да даде силен старт на вечерта с подгряващите си сетове или да избухне с пълна сила в пика на купона. Широките му музикални познания в различните стилове – от хаус до хип-хоп и от рок до дъбстеп, са резултат от дългогодишната му работа съвместно с уважавани световни артисти като DJ Jazzy Jeff, MAW (Louie Vega & Kenny Dope), Pharrell Williams, The Killers, Phoenix, Chuckie и др.

PMposter16.10.15

В началото на кариерата си, BIJAN утвърждава своето име на хип-хоп и ар ен би сцената, като резидент диджей в Ministry of Sound и Bar Rumba. По това време той работи и в два от най-утвърдените лондонски музикални магазини в Сохо и независимия британски лейбъл BBE Records. Работата за лейбъла му помага да навлезне в нова среда от влиятелни музиканти и продуценти, които оказват огромно влияние върху развитието му на хаус сцената.

Днес, освен един от най-нашумелите хаус диджеи в Лондон, BIJAN е познат и като успешен продуцент с иновативни продукции и отличителен стил, който резонира в неговите сетове, вариращи от Deep, Progressive и Tech house до Nu Disco.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом

Tехнологиипреди 3 седмици

Нови удобства за клиентите на VIVACOM в обновения online магазин

Tехнологиипреди 3 седмици

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, психолог и логопед в Люлин, в безплатно видео обучение за АУТИЗМА

Tехнологиипреди 3 седмици

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита

Tехнологиипреди 3 седмици

Логопед в Люлин за деца, а кабинетът е само за игри!

Lifestyleпреди 3 седмици

ИКЕА обзаведе първото споделено пространство за учене в Студентски град

Lifestyleпреди 3 седмици

НАД 20 НОВИ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТА ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ПАЗАРА

Lifestyleпреди 3 седмици

Естетична клиника NeoEffect отвори врати в София

Tехнологиипреди 3 седмици

Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации

Lifestyleпреди 3 седмици

Huawei представя новата си кампания „Истински истории“, в които технологичният прогрес работи, за да направи света по-добро място за живеене

Горещо