Открийте ни и в

Музика

BLOND:ISH закриват сезона в YALTA CLUB

MIKA

публикувано

на

След поредното успешно издание на Solar Easter Trinity, което събра повече от 5,000 души, YALTA CLUB обяви и следващото си клубно събитие.

Едно магнетично дуо от Канада ще оглави последното парти за сезона. На 26 май зад пулта на ROOM 1 ще се качат щурите блондинки от Blond:ish, които ни вълнуват още от предното си участие в клуба  през 2015г. Известни като „част от семейството на Kompakt“ Anstascia и Vivie-Ann създадоха ниша, която привлича хиляди фенове, благодарение на оригиналното си звучене и скандално, непринудено сценично поведение.

В началото няма план, а само една случайна среща, която ги сближава, създавайки естествена верига от събития. Подходящо озаглавеното дуо BLOND:ISH решава да напусне родната си страна и пристига в Лондон – идеално място за музикалните начинания на всеки млад артист. Огромният брой оригинални продукции, качествени ремикси и гигове по целия свят им помагат да подсилят непреклонната си любов към музиката и го демонстрират постоянно чрез автентичното си звучене, което се върти около безброй стилове.

Вдъхновени от постоянните си пътувания в Южна Америка, Мексико и Индия, те създават албума „Welcome to the Present”, който беше ненадейно издаден от Kompakt. Албумът не е просто колекция от готови тракове за пиковите часове, а е завършен трип, отпътуващ от зоната ти на комфорт и проучващ по-дълбоките нюанси на електрониката. Това пътешествие, изпълнено с записи от терен, традиционни инструменти и магични вокали води до майсторски изработен, опияняващ звук, различен от всеки друг дебютен албум на пазара. С това BLOND:ISH продължават да пишат история.

Станете част от нея на 26 май със силно енергичния сет на BLOND:ISH и подкрепата на RUNO и DIASS.

Билетите за събитието може да закупите на входа на YALTA CLUB.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо