Открийте ни и в

Музика

Bobo & The Gang подгряват Stereo MC’s

MIKA

публикувано

на

Bobo & The Gang са бандата, която ще има приятната задача да подгрее настроението непосредствено преди шоуто на великобританската легенда STEREO MC’s. Това са Bobo – Вокали, Яро – втори вокал, Ивайло Стайков – клавиши, Борис Спасов – programming/sample, Стойко Милев – бас, Росен Ватев – барабани и Ангел Дюлгеров на китара. Музикантите набират сериозна скорост през последната година след като в средата на февруари представиха своето лимитирано DVD със студиен запис на 8 авторски парчета, като част от проекта Studio Live.

Бандата ще излезе на голямата сцена в club *MIXTAPE 5* точно преди Stereo Mc’s да забият с дългоочакваното “Connected” live show. Британските легенди пристигат на 27.11 в пълния си състав и съвсем прясно-издадения “Collected” full box set обединяващ цялото творчество на бандата, както и най-новите парчета от 2014г.
Лимитираната серия промо-билети за концерта беше изчерпана още в началото на седмицата. Предварителната продажба продължава в мрежата на EVENTIM, на цена от 30лв. Броят на билетите е ограничен!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо