Открийте ни и в

Lifestyle

Bonduelle стартира националната пролетна кампания

MIKA

публикувано

на

До 18 април ще продължи пролетната национална кампания на Bonduelle, която тази година ще премине под мотото „Зеленчуците са от природата. А наградите – от нас.“. Лидерът в производство на консервирани и замразени зеленчуци поставя фокус върху балансирания хранителен режим, като основен акцент в кампанията ще бъдат и най-подходящите за пролетния сезон продукти на марката. Това е само една от инициативите, които компанията дългосрочно и целогодишно реализира в стремежа си да осигури на своите потребители високо качество на предлаганите зеленчуци и балансиран хранителен режим.

Кампанията ще включва представянето на 4 специални готварски рецепти, които Bonduelle разработва съвместно с едни от най-популярните кулинарни блогъри в България. В периода до 18 април, освен в официалните уебсайт и Facebook страница на компанията, потребителите ще могат да се запознаят с рецептите и в избрани търговски обекти в страната. Там специални екипи на Bonduelle ще демонстрират приготвянето на 4-те рецепти и кои продукти от богатото портфолио на марката са най-подходящи за постигане на желания лек, но наситен пролетен вкус.

Разбира се, за най-активните и лоялни клиенти, Bonduelle е подготвила специални награди, които да подпомогнат приготвянето на вкусно природосъобразно семейно меню. В рамките на кампанията си „Зеленчуците са от природата. А наградите – от нас.“ компанията ще раздаде общо 57 готварски пособия, включващи уред за готвене на пара, тенджери и тигани, запазващи при термична обработка основните вкусови качества на зеленчуците, както и стилни салатиери, подходящи за сервиране на перфектната пролетна свежа салата.

Официалните правила на кампанията, както и пълен списък на всички търговски обекти и дати на кулинарните пролетни демонстрации, мже да бъде намерен на официалната страница на Bonduelle във Facebook, както и на уебсайта на компанията.

Кампанията „Зеленчуците са от природата. А наградите – от нас.“ е част от множеството инициативи и корпоративни политики, които международният лидер в производството на зеленчуци прилага. Сред тях са системата Guideline Daily Amount, която позволява на разбираем и достъпен език на потребителите да се информират за хранителните стойности на продуктите на Bonduelle, както и да съобразят личния си хранителен режим с препоръчителните дневни количества за балансирано хранене. Компанията открива и точния баланс между опазването на природата и производствения си процес, като установи и наложи харта на доставките си, изцяло подчинена на грижата за околната среда.

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо