Открийте ни и в

Музика

Балкански пънк-рок уикенд стартира този петък!

MIKA

публикувано

на

Този петък три балкански пънк-рок групи се събират заедно за три поредни концерта в София, Куманово и Скопие. Българската банда BRIGHT SIGHT в компанията на македонците от Generiss и сърбите от Dok7 обединяват сили, за да представят колорита на балканския пънк-рок. Обиколката стартира на 4-и декември, петък в столичния скейт бар GrindHouse, продължава на 5-и декември, събота в Куманово в клуб Агора, а на 6-и декември групите ще свирят в бар Браво в Скопие.

За BRIGHT SIGHT това ще бъде първи концерт с техния нов китарист Иван, който поема и мелодичните вокали в групата. Dok7 от Ниш, Сърбия, са вече добре познато име на българската публика, след няколко участия в България. Бандата има вече два студийни албума зад гърба си, в които са вклюени техните култови парчета „Fellacio“ и „Tu Smo“. За Generiss от Скопие това ще бъде първо гостуване в София, а самото шоу ще бъде дори още по-специално за тях, тъй като това е тяхната първа изява извън границата на Македония. Момчетата ще представят за първи път пред българска публика песните от техния дебютен албум „On the Brink of Destruction“.

Връзка към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/145046192521145/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо