Открийте ни и в

Музика

Broken Balkanz и H.M.S.U с доброволна акция в Природен парк „Витоша”

MIKA

публикувано

на

15-тото издание на родния фестивал Broken Balkanz наближава, а организаторите от H.M.S.U. отправят предизвикателство към всички – нека още тази събота, 4 юли 2015, да се съберем на спирката на Златните Мостове, за да се включим в доброволна акция, организирана от Дирекция Природен парк „Витоша”. Добре дошли са всички доброволци, които не са безразлични към това как изглежда планината!

Акцията е част от подготовката за фестивала Broken Balkanz, който ще се проведе от 17 до 19 юли 2015 г. в местността Стамболова ливада до хижа Момина скала в Природен парк „Витоша”. Това е петата поредна година, в която HMSU организира акции по почистване и поддръжка на парковото пространство заедно с ДПП “Витоша”.

В 48-часовия маратон тази година участие ще вземат десетки артисти от балканската дръм енд бейс сцена, сред които словенското дуо TELEKINESIS, BILLAIN от Сараево, гърците DISPHONIA, сърбите SPLASHEADS, чиято премиера в този формат ще бъде на фестивала Broken Balkanz, и още много други. (повече информация на сайта fest.hmsu.org)

В момента тече и гласуването за традиционно за събитието състезание за миксове. Победителят в него ще заеме достойно място в програмата на фестивала. До броени дни ще бъде обявен и пълният списък с участници, който включва 20 гости от балканските държави и региона и още толкова артисти от родната басс сцена.

Напомняме ви, че Broken Balkanz е най-старият музикален фестивал на открито в България и е първият дръм енд бейс фестивал у нас. Провежда се от 2000 г. насам и всяка година събира десетки международни изпълнители и хиляди фенове, които не само сверяват часовниците си с новите тенденции в любимия стил, но и прекарват няколко дни заедно, обединени от различни каузи, игри и забавления под открито небе.

Тазгодишното издание на Broken Balkanz е сред от „най-високите” фестивали на Балканите – на 1485 м надморска височина в планината.

Във фестивалната зона ви очакват безплатна къмпинг зона, хек игрище, забавления, игри и много изненади. Разбира се и масивна саундситема, оборудвана със съответния космически обем светлини и лазери.

Broken Balkanz  се организира от най-голямото музикално движение за дръм енд бейс в България – H.M.S.U. (Hard Music and Sounds United).

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 10 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 10 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 10 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 10 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди 22 часа

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди един ден

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди един ден

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди един ден

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо