Открийте ни и в
Exit Festival

Tехнологии

Brother предлаганово поколение усъвършенствани мрежови скенери

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Японската компания Brother представи ново поколение мрежови скенери, които предлагат множество функции и са проектирани да подобрят продуктивността на служителите и бизнес ефективността като цяло.

Издръжливостта и възможностите за мрежово свързване са ключови предимства на новата гама скенери за документи Brother, която включва четири модела: ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N и ADS-3600W.

Разработени за тежките изисквания на малкия и среден бизнес, всички те предлагат пълна мрежова функционалност, която им позволява да обслужват множество потребители на различни устройства, без нужда от свързване с централен компютър.

Други функции, разработени за да ускорят приключването на задачите и да подобрят ефективността, включват NFC поддръжка, програмируеми бутони за сканиране с едно натискане и усъвършенствани технологии за обработка на изображенията.

Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България, каза: „След навлизането на пазара на самостоятелни скенери през 2012 г., разширихме линията от модели и надграждаме успеха на първото поколение ADS скенери Brother.Мрежовите възможности, без нужда от управление от централен компютър, позволяват постигането на по-голяма ефективност на работните потоци и елиминират разходите за инсталиране на софтуер в много точки от мрежата – важен фактор, който трябва да се вземе предвид при изчисляване на общата цена на притежание.”

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“640″]ADS-3600W Details 38[/media-credit]

За подобрено потребителско изживяване и посрещане на нуждите от „информация в движение“, мрежовото сканиране позволява на служителите да сканират директно от машината към множество устройства – само с просто натискане на бутон документите могат лесно да бъдат сканирани и споделени между екипи и отдели.

9.3-сантиметровият програмируем цветен тъч екран (само при ADS-2800W и ADS-3600W) позволява на потребителите да конфигурират предварително рутинни задачи за сканиране по-бързо и с по-малко стъпки, което подобрява ефективността. Програмируемите бутони на ADS-2400N и ADS-3000N дават на потребителите подобни опции за предварително конфигуриране на функции за мрежово сканиране.

Новите скенери спокойно се поместват на бюрото и могат да се справят с хартия и картон с тегло от 40 до 413 г/м2, както и с щамповани пластмасови карти с дебелина до 1,4 мм, което ги прави идеални за сканиране на лични документи, визитки и служебни карти.

Усъвършенстваната обработка на изображенията осигурява чисти сканирани документи, в които важната информация е уловена точно и ясно. В резултат на това се получават файлове с по-малък размер, които са лесни за споделяне и четене.

Всички модели от новата фамилия са съвместими с безплатното приложение Brother iPrint&Scanза директно сканиране на мобилни устройства.

Новата гама скенери за документи е съвместима и с Brother Solutions Interface (BSI), който позволява външни разработчици да изграждат и интегрират специфични решения.

Цените започват от 742.8 лв. с ДДС

Характеристики на върховия модел ADS-3600W:

 • 50 ppm (страници в минута)
 • Автоматично листоподаващо устройство за 50 листа
 • Gigabit Ethernet интерфейс
 • USB 3.0
 • Wireless 802.11n/b/g
 • 3 см цветен LCD тъч екран
 • TWAIN UI
 • NFC (near field communication)

Сканиране към:

 • WS Scan, OCR, USB Host, email, изображение, принтер, файл, FTP/SFTP, мрежово устройство, SharePoint, PC
 • Облачни услуги – Evernote, Box, Dropbox, Google drive, OneDrive, OneNote
 • Email сървър
 • Microsoft Office

Драйвери

 • SANE за Linux
 • TWAIN 2.2, ISIS, WIA за Windows
 • TWAIN 2.2 и ICA за Mac OS X

Околна среда

Всички модели притежават ENERGY Star еко сертификат за ниски емисии, ниско потребление на енергия и съвместимост с рециклирана хартия.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 4 дни

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо