Открийте ни и в

Lifestyle

Brother продължава да доминира европейския пазар на A3 устройства

MIKA

публикувано

на

Отразяването на желанията на потребителите и надеждността на А3 моделите затвърждава лидерската позиция на производителя

Широкият набор от потребности, които мастиленоструйните устройства Brother с възможност за печат в А3 формат покриват, помогна на марката да доминира на този сегмент от европейския пазар през 2016 г.

Общият брой на продажбите на такива модели възлиза на 382,154 броя. Това отрежда на Brother 61% пазарен дял сред печатащите устройства с възможност за A3 печат, продадени между януари и декември 2016 г.*. Вторият по дял производител има доста по-скромен дял от 20% от този пазарен сегмент.

Водещата позиция на японската марка е в резултат от обработката на обратната връзка от клиентите и фокусиране върху изгодна себестойност на печат, надеждност и безпроблемна технология. От представянето на първото в света А3 мастиленоструйно устройство през 2008 г. са продадени над 3 милиона такива продукта с марка Brother в този сегмент на европейския пазар. Brother MFC-6490CW е първият в света А3 мастиленоструен модел, който предлага ценово ефективно A3 решение за малки и средни компании още през 2008 г.

Brother продължава да предлага иновации, свързани с А3 печата с пускането на серията  Business Inkjet през 2012 г. – най-малките и бързи A3 мултифункционални машини до днес и първата линия, която използва печатна технология с пейзажна ориентация. Тя продължава да се развива през 2014 г. под формата на обновена моделна гама под името Business Inkjet.

Днес Brother предлага три A3 модела, включително две мултифункционални A3 устройства и един модел, който предлага също A3 печат и сканиране/копиране в А4. Те се отличават със следните характеристики:

  • Висока скорост на печат до 22 ipm с бързо време за печат на първата страница и копиране за под 6 секунди.
  • Конкурентна цена на страница с опционални контейнери с мастило с висок капацитет, осигуряващи печат на до 3000 черно-бели и до 1500 цветни страници.
  • Издръжлива конструкция, включително подобрена печатна глава, която значително удължава живота на машината, както и по-здрави тави за хартия за намаляване на намачкването.
  • Бързо и интуитивно управление чрез LCD сензорен дисплей и физически бутони.
  • Автоматично листоподаващо устройство за 50 листа.

Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България, каза: „Продължаващото ни лидерство в този сегмент е резултат от иновациите, които влагаме в нашите продукти в отговор на нуждите на потребителите. Освен това, ценово ефективната мастиленоструйна технология остава предпочитана от бизнес клиентите, които имат нужда от A3 печат. ”

 

*данни на Infosource за Източна и Западна Европа за януари-декември 2016 г.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама
Интервюпреди 4 седмици

Васил Петров: „Аполония е дълга традиция, но винаги те предизвиква да направиш нещо ново“

Gamingпреди 4 седмици

София ще има своя Нощ на игрите

Lifestyleпреди 4 седмици

Следете в реално време: WIND2WIN – първото уиндсърф предизвикателство по Черноморие!

Културапреди 4 седмици

Третата книга от поредицата на хитовата „Прелъстена” е тук!

Кинопреди 4 седмици

46 филма и много любов на CineLibri 2018!

Кинопреди 4 седмици

В новия трейлър на „Мери Попинз се завръща“ зрителите ще станат свидетели на зрелищното „кацане“ на невероятната Мери

EDMпреди 3 седмици

Диското изпраща лятото в MEMENTO

Музикапреди 3 седмици

Djane Monique събра Стойчо Керев и Снежана Макавеева в музикалния проект „Самодива”

Lifestyleпреди 3 седмици

Хиляди подкрепиха националите в Lidl фен зони

Lifestyleпреди 3 седмици

Моделът Юлия Кулиш избира ризи за Дидо от Д2

Горещо