Открийте ни и в

Lifestyle

Brother International Europe започва продажбата на Kofax ControlSuite

MIKA

публикувано

на

С продължаващото завръщане на бизнесите по света в работните офиси, Brother с гордост обявява следващата фаза от стратегическото си партньорство с Kofax – водещ доставчик на софтуер за интелигентна автоматизация за цифрово преобразуване на работния процес.

Компаниите очакват сигурен, точен и навременен достъп до информация, докато се стремят да намалят грешките, присъщи на хартиените процеси. Kofax ControlSuite повишава производителността, като гарантира, че документите и информацията стигат до точните хора в точното време – всеки път – чрез автоматизирани работни потоци и процеси. Предприятията могат сигурно да водят и управляват документацията си, както и да поддържат верига на попечителство, като автоматично проследяват документите и начина, по който те се достъпват и използват.

“Kofax и Brother развиха нашите дългогодишни взаимоотношения, за да обслужват по-добре новите пазари и клиенти “ – казва Крис Страмиело, старши вицепрезидент за каналите на продажби в Kofax. „Kofax ControlSuite и Brother дават на клиентите възможности за трансформиране на работните потоци при печат и сканиране и им помагат да постигнат сигурност, мобилност и ефективност. Изискванията на гъвкавата работна среда днес подчертават стойността на нашето силно партньорство, тъй като заедно предоставяме дълбока функционалност и възможности за съответствие – както в офиса, така и отдалечено.”

Kofax ControlSuite е водещото решение за управление на заснемане, отпечатване и извеждане на съдържание, позволяващо спазване, максимизиране на сигурността и управление на автоматизацията на работния процес на документи в един напълно интегриран пакет. То осигурява унифицирано и последователно потребителско изживяване в безброй хибридни системи и технологии от всяко място, като същевременно поддържа най-широката гама от печатни и многофункционални устройства (MFD).

Kofax ControlSuite дава възможност на организациите да ангажират дигиталната работна сила на бъдещето и да се ориентират по отношение на кибератаките, като затягат разпоредбите за поверителност и спазване на законодателството, включително за новите мобилни работници. Това позволява на бизнесите да:

 • Отключат стойността на документа чрез разширени възможности за заснемане и отпечатване.
 • Насърчат производителността чрез динамично иницииране на работни потоци на документи.
 • Максимизират сигурността на документите и осигурят управление на информацията.
 • Се свързват безпроблемно с широк набор от устройства и бизнес приложения.
 • Улеснят административната тежест с централизирано управление.
 • Мобилно да активират работната сила с Business Connect.
 • Мащабират с гъвкаво решение, което нараства според нуждите на бизнеса.

Kofax ControlSuite е съвместим със следните устройства Brother:

Монохромни лазерни:

 • DCP-L5500DN
 • MFC-L5700DN
 • MFC-L5750DW
 • DCP-L6600DW
 • MFC-L6800DW
 • MFC-L6900DW

Цветни лазерни:

 • HL-L8360CDW
 • HL-L9310CDW
 • DCP-L8410CDW
 • MFC-L8690CDW
 • MFC-L8900CDW
 • MFC-L9570CDW

Inkjet:

 • MFC-J5945DW
 • MFC-J6945DW
 • MFC-J6947DW

Kofax ControlSuite е съвместим и с ексклузивни и проектни устройства на Brother.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Lifestyle

„Слушай и спечели“ с VIVACOM и TIDAL

MIKA

публикувано

на

от

До 30 октомври VIVACOM и TIDAL организират кампанията „Слушай и спечели“ за най-активните потребители на музикалната стрийминг платформа. За да се включат в играта, потребителите трябва да изслушат плейлиста „Слушай и спечели“ и да попълнят формата за участие до 30 октомври.

В кампанията могат да се включат всички клиенти на VIVACOM, които имат в тарифния си план безплатен абонамент за TIDAL. Участниците в играта могат да спечелят лична видео среща с Поли Генова и разписани от певицата тениска и копие от последния й албум, тениска на 100 KILA с негов автограф или 3 комплекта с шапка, мешка и безжични слушалки JAYS m-Seven True Wireless.

Победителите ще бъдат изтеглени на лотариен принцип и имената им ще бъдат обявени на 04.11.2020. До края на годината предстоят още игри „Слушай и спечели“ в TIDAL, с които потребителите ще могат да спечелят много и различни награди.

TIDAL e музикална платформа, която разполага с богат каталог от песни и албуми на водещи български и световни изпълнители. Тя предоставя на потребителите възможността да слушат над 60 милиона песни с високо качество, както онлайн, така и офлайн, без паузи за реклами и да се насладят на ексклузивно съдържание като концерти на живо. Платформата е създадена от артистите JAY-Z, Beyoncé, Rihanna, Calvin Harris и други с основната цел да свързва фенове и изпълнители по цял свят чрез уникални преживявания като лайв концерти в “TIDAL X“ и специално създадени плейлисти от световноизвестни музикални звезди.

Продължете понататък

Lifestyle

NIVEA UREA + CARE: Нов продукт с борбата със сухата кожа

MIKA

публикувано

на

от

Кремът NIVEA UREA + CARE подхранва и защитава дори и най-чувствителната кожа

 Подхранващият крем NIVEA Urea + Care е новото предложение на марка №1 в грижа за кожата и всичко, от което се нуждае кожата през студения сезон. Разработен от експертния екип на NIVEA, кремът включва в състава си 5% Уреа и Декспантенол.

Уреа е естествена съставка, отговорна за нивото на хидратация на кожните клетки. Тя е широко застъпена в козметиката и препоръчвана от дерматолозите. Декспантенолът помага на кожата благодарение на успокояващото си и регенериращо действие. Комбинацията от двете съставки подсилва естествената бариера на кожата и има изключително добър ефект при силна сухота и зачервявания.

Зимните месеци подлагат кожата на изпитание – студеното време лесно я изсушава, прави я по-груба и зачервена. Ето защо правилната защита и хидратация е ключова за доброто й състояние. Подхранващият крем NIVEA Urea + Care е подходящ за приложение върху цялото тяло, включително и чувствителни зони. Освен че има силно подхранващо и защитно действие, той действа в баланс с естествения микробиом на кожата – невидим слой от естествена бактерия, който спомага за поддържането на кожата здрава и красива.

Подхранващият крем NIVEA Urea + Care се нанася изключително лесно и попива бързо, като оставя кожата освежена, хидратирана и приятна на допир за до 72 часа. За максимален ефект се препоръчва обилно нанасяне върху кожата и след като попие, повторно третиране на по-сухите части на тялото.

Продължете понататък

Горещо