Открийте ни и в

Музика

Caramel изненадаха световната звезда Inna

MIKA

публикувано

на

Най-новата момичешка банда направи специална изненада на румънската изпълнителка Inna.

Трио Caramel се срещнаха с Inna в град Кюстедил, по време на концерт, в който тя бе специален гост.

В бекстейджа на сцената Inna очакваше да се срещне с карамелените момичета и остана изненадана приятно, когато трио Caramel й направиха специалния поздрав, като изпяха част от нейната хитова песен  „Cola Song“.

Inna бе впечатлена от изненадата на българското трио, като побърза да сподели видео с всички свои фенове по света. Inna  и трио Caramel си направиха снимка за спомен в края на срещата си. Хитовата певица Inna благодари на карамелките за страхотната изненада и им пожела успехи на музикалната сцена.

„Вълнувахме се много от личната ни среща с Inna. Ние сме й големи фенки и се радваме на успехите, които има нашата балканска колежка. Толкова е готина и земна. Минутите, прекарани в нейната компания са незабравими“, споделиха Никол, Ивайла и Карина.

Гледайте видеото от срещата на Inna с българското трио Caramel:

 

 

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо