Открийте ни и в

Интервю

CECA: „Музиката е моят живот!“

MIKA

публикувано

на

Неповторимата сръбска звезда CECA е лицето на новия брой на дигитално списание STARLETTE. Специално за българските си почитатели певицата даде едно откровено и много истинско интервю, в което ни разказа за любовта, музиката, живота и впечатленията си от нашата страна.

Примата на балканската музика CECA ще се завърне това лято у нас, за да зарадва българските си почитатели с още по-грандиозен и впечатляващ концерт. Датата е 21 август (петък), а мястото – Градски стадион „Несебър“. Сръбската звезда ще представи най-големия си проект до момента, подобен на последните й две изяви в Ушче (Белград), събрали общо рекордните 350 000 души.

Мега-концертът на СЕСА е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало 21:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 30  до 50 лева.

Благодарим на Аделина Стефанова, която разговаря със CECA. Публикуваме пълното интерво, което гранддамата на сръбската музика даде за списание STARLETTE.

„Щастливка съм, че публиката ме приема и обича през цялата ми дългогодишна кариера. Всеки един от моите почитатели по свои начин ми показва любовта си. Ето например, на последния ми концерт в България през ноември, при мен дойде едно момче и ме помоли за автограф на една от първите ми издадени плочи. Това наистина много ме трогна… Бях изключително поласкана и впечатлена, защото дори аз я нямам вкъщи.“, разказа CECA пред STARLETTE.

Здравейте! За пореден път ще имате концерт в България, това много радва всички Ваши почитатели тук! На какво ще заложите в шоуто – повече на добре познатите песни или на нови проекти?

След концерта ми на 7 ноември миналата година, за пореден път се убедих, че българската публика е невероятна. Заредих се с много положителна енергия и вдъхновение и нямам търпение да усетя тези емоции отново. На 21 август в Несебър ще изпълня най-обичаните и популярни мои песни и съм много развълнувана да пея заедно с моите фенове.

Много български изпълнители правят кавъри на сръбски песни. Има ли българска песен, която Вие бихте искали да изпеете?

Да си призная, не съм запозната с българските изпълнители и творчеството им, но със сигурност има песни, които съм убедена, че ще ми харесат.

CECA_concert

По какви нови проекти работите? С какво ще изненадате феновете си до края на годината?

В момента цялото ми време е посветено на музиката – имам много участия, а също и ангажиментите ми покрай музикалния формат „Гласът на Сърбия“. Щастлива съм, че има много талантливи млади хора… С екипа ми работим и по няколко нови проекта, за които ще разберете, надявам се, съвсем скоро. Бъдете сигурни, че ще има с какво да изненадам публиката в Несебър.

Какво е посланието, което изпращате чрез музиката до почитателите си?

Във всяка песен влагам различна емоция, различни чувства и мисля, че феновете ми го усещат и знаят точно какво искам да им кажа. Музиката, която правя е изцяло повлияна от моя живот, трудностите и щастливите ми моменти. Трудно е да се каже какво е посланието, защото всеки път е различно, но темата за любовта често присъства в текстовете ми.

Каква е рецептата за успех? Обичана сте от милиони хора по света…

За мое голямо щастие кариерата ми винаги е вървяла нагоре, винаги съм била харесвана от публиката и съм се чувствала като в облаците. Точна рецепта – нямам. Но винаги давам всичко от себе си и се раздавам максимално, на всяко едно участие, на всеки един концерт. Публиката очевидно го усеща и магията се получава, което много ме радва.

CECA_cover

Кое е най-милото нещо, което сте чували от Ваши почитатели?

Щастливка съм, че публиката ме приема и обича през цялата ми дългогодишна кариера. Всеки един от моите почитатели по свои начин ми показва любовта си. Ето например, на последния ми концерт в България през ноември, при мен дойде едно момче и ме помоли за автограф на една от първите ми издадени плочи. Това наистина много ме трогна… Бях изключително поласкана и впечатлена, защото дори аз я нямам вкъщи.

Бихте ли променили нещо в живота и кариерата си, ако можехте да върнете времето?

Не. Вярвам, че всичко се случва с причина и не съжалявам за нищо както в личен, така и в работен план.

Пожелайте нещо на феновете Ви в България, които Ви очакват с голямо нетърпение през август!

Пожелавам им много любов и щастие! И разбира се, надявам се да се видим на 21 август на стадиона в Несебър. Ще бъде удивително шоу, обещавам ви!

Интервю: Аделина Стефанова

Продължете понататък

Горещо