Открийте ни и в

Култура

Черният Моцарт кацна на летище София

MIKA

публикувано

на

Черният Моцарт кацна на летище СофияАмериканският HIP HOP и R&B изпълнител Райън Лесли прелетя за пореден път океана, за да се върне в един от своите любими градове – София. На летището той беше посрещнат от чаровната изпълнителка Вяра Атова, която е една от най-близките му приятелки в България. Малко преди специално поръчания „Мерцедес“ да го откара за кратка почивка, той сподели, че в дните до концерта „From Sofia With Love„, възнамерява да се потопи в репетиции и подготовка за една наистина незабравима вечер – на 14 февруари 2014 г. в операта.

Symphonics Concerts също се подготвят да станат част от нестандартния проект на мистър Лесли, съчетаващ изкуството на киното и музиката в прегръдката на Свети Валентин.

Билети все още има, впуснете в необятната любовна афера на Черния Моцарт и запечатайте своята любов в кино лентата, която ще пропътува света!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо