Открийте ни и в

Музика

Club Mascara се завръща!

MIKA

публикувано

на

Един от най-ярките символи на клубната култура отваря врати с нов, авторски арт дизайн, с четири поредни парти вечери от 17 до 20 декември

Осем години след своето създаване, покорил сърцата на публиката и определян за символ на клубната култура, емблематичният столичен Club Mascara, разположен в сградата на Софийската опера и балет, ще разгърне нова страница в историята си. След едногодишна пауза и цялостно обновяване, легендарният клуб с дългогодишни традиции и хиляди почитатели ще отвори врати с нов, авторски арт дизайн и обогатена музикална концепция, за всички свои стари и нови приятели. С четири поредни парти вечери, от 17 до 20 декември, разнообразие от музикални стилове, топ диджеи, звездни гости и богата програма, популярното заведение ще застане отново начело на нощния живот в София.

Новият дизайнерски проект на Club Mascara е дело на топ дизайнера Светослав Тодоров (Studio Mode), носител на множество престижни международни награди и създател на някои от най-добрите клубни интериори в София. Той е успял да разшири и трансформира старото пространство в модерен и артистичен интериор, обзаведен и декориран изцяло в двата класически цвята – черно и бяло. Авторът на новата визия на клуба споделя: „Това е проект, който по новаторски начин ще ви пренесе при Алиса в Страната на чудесата… За да видите колко е дълбока дупката на заека и какъв друг свят се крие отвъд нея“. Цветовата палитра от два тона, позволява фокуса да бъде изместен към геометричните линии и текстурите, които са използвани, и по този начин придават на клуба една неповторима аура. Дизайнът следва съвременните тенденции, изразяващи се в чисти и добре оформени линии, но заедно с това впечатлява с екстравагантна подова настилка в геометрични форми и оригинално, дизайнерско обзавеждане. Белият цвят визуално разширява пространството и изпълва едната половина от помещението със светлина, докато черната VIP зона създава по-камерна, но същевременно и по-топла атмосфера. Овалният бар в центъра на клуба и различни детайли добавят допълнителна изразителност на интериора. Орнаментите на белите стени придават на мястото класически вид и са истинска визуална наслада за очите. Невероятното осветление е интегрирано в тавана и уникалните полилеи, които са автентични от самото откриване на сградата, преди повече от сто години. Club Mascara ще предложи на своите посетители внушителен саунд и озвучителна система от най-висок клас, създадена специално за заведението.

Дългоочакваното завръщане на Club Mascara ще е коледния подарък за почитателите на модерния и качествен електронен саунд и първокласните, стилни партита в столицата. Заведението ще посрещне своите гости с нов имидж, запазил характерния артистичен дух на клуба от близкото минало, неповторима атмосфера и в крак с най-актуалните европейски, клубни тенденции, нови тематични партита, музика за истински ценители и топ диджеи от българската и световна сцена. Поредицата от бляскави парти вечери, по повод официалния старт на Club Mascara, ще стартира с медийно откриване на 17 декември, четвъртък.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“1024″]Mascara Coming Soon[/media-credit]

От 18-20 декември, клубът ще отвори врати публично за всички свои приятели, дългогодишни клиенти и нови фенове, които тръпнат да зърнат за първи път новото лице на Mascara и да бъдат част от легендата. Програмата за парти седмицата ще бъде обявена в предстоящите дни.

Club Mascara – легендата се завръща!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо