Открийте ни и в

Култура

Club Mascara с грандиозен парти маратон, всеки ден до Нова Година

MIKA

публикувано

на

До броени дни легендарният Club Mascara ще отвори врати с нова дизайнерска визия, дело на Светослав Тодоров (Studio Mode), с която дългогодишният парти лидер ще се завърне бляскаво на клубната сцена в София. Екипът на емблематичното заведение подготвя грандиозен парти маратон, всеки ден до Нова Година. Заведението ще посреща всички свои приятели с уникална програма от понеделник до неделя и четири официални откриващи дни – медийно откриване на 17 декември (на закрити врати) и три парти вечери за масовата публика от 18 до 20 декември.

Club Mascara ще задоволява многообразието от вкусове на публиката в поредица от тематични дни през седмицата, привличайки както почитателите на комерсиалния и ъндърграунд хаус, с най-новите и модерни течения в авангардната, клубна музика, хип-хоп и ар енд би хитове, така и изявени имена от българската и световна електронна сцена.

Всеки петък ще бъде запазена територия за най-новото черно парти на София „Diamond Black“. Екипът на популярния клубен хип-хоп бранд „Vanity Black“, дава начало на нова парти платформа, на сцената на Club Mascara. „Diamond Black“ ще разтърсва столицата с най-горещите хип хоп, трап и ар енд би хитове, миксирани от титаните в черния стил в България. За първи път у нас, на едно място ще се изявяват най-големите имена на родната хип-хоп сцена. Официалните лица и музикален двигател на „Diamond Black“ ще бъдат DJ Doncho, DJ Fed, DJ Big D, VKO, Big Bo, DJ Stancho и DJ Ray-Bon.

Всяка седмица ще танцуваме с deep house, tech house & nu disco хитовете на дългогодишните резиденти DJ Vasquez, Kaiski, DJ Steven, Jassen Petrov & DJ Doncho. Клубът ще предложи обновена и идеята за съвместни сетове на любимите артисти на публиката. Към емблематичните за Mascara лица и новата програма на легендарното заведение, зад пулта ще се присъединят още Dimo BG, DJ Andrew, DJ Fed, DJ Big D, познати с горещите си миксове в Bedroom Premium Club.

Club Mascara – легендата се завръща!

CLUB MASCARA GRAND OPENING WEEK:

17.12 – Grand Opening /  Vasquez, Kaiski, Dimo BG & Andrew (на закрити врати)
18.12 – Official Opening / Doncho, VKO, Big D
19.12 – Official Opening / Jassen Petrov & Dimo BG
20.12 – Official Opening / Kaiski

АДРЕС:
ул. “Г.С.Раковски“ 113, София
тел: 0888 11 33 55 / 0888 11 66 22

www.facebook.com/ClubMascara

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо