Открийте ни и в

Музика

Club *MIXTAPE 5* празнува своя четвърти рожден ден

MIKA

публикувано

на

Poster PriviewЕдна от най-популярните и предпочитани локации за парти-приключения в нощна София празнува своя четвърти рожден ден! Столичният club *MIXTAPE 5* отбелязва датата 4 февруари в компанията на няколко от най-актуалните български банди и DJs.

В деня на събитието, широко отворени за гостите ще бъдат и двете зали на клуба, като в голямата (А-Side) ще видим и чуем бандите Bobo&The Gang и Kottarashky and The Rain Dogs в компанията на Нуфри. На сцената ще излязат и Jeremy?, които в последния месец покориха родните класации с видеото към песента “Fake Fruits”. Специални гости на вечерта ще бъдат Wosh MC (The Top Stoppers) и Jahmmi Youth (Roots Rocket), а хостове на събитието ще са словоохотливите Negy (F.A.R.S.) и FeeL (The Top Stoppers).

B-side на клуба, по традиция ще предложи забавления за феновете на електронната музика с харaктерния си плътен и чист саунд. Парти стмосферата в „малката зала“ ще бъде доверена в ръцете на SAVA (Camp Sessions), JANA (Cool Kids) и BASHMENT (Manners/IBSS).

През последните 4 години club *MIXTAPE 5* беше домакин и организатор на стотици събития с едни от най-любимите музиканти и диджеи от европейската и световна сцена. Stereo Mc’s, ONYX, Dubioza Kolektiv, Sepultura, Fuel Fandango, Belleruche, Delinquent Habbits, KORMAC, Enter Shikari са сред имената, които оставиха емоционална следа в младата история на club *MIXTAPE 5*.

На 4 февруари мястото, което запълни една сериозна празнина в музикалното сърце на София ще благодари на своите почитатели със събитието, което ще разлисти още една страница в живота на club *MIXTAPE 5*, за която си пожелаваме още повече музика и позитивни емоции.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо