Открийте ни и в

Музика

D2 с ново парче “Егоист” и национално клубно турне

MIKA

публикувано

на

D2 пускат нова песен и видео “Егоист”. Парчето е по музика на D2 и текст на Руши Видинлиев и Митко Кърнев. Групата тепърва ще работи с Руши по различни проекти. Режисьор на видеото е Алекс Борназ. В него са включени кадри от любовния концерт, който групата изнесе на 14 февруари в София. Тогава беше и първата премиера на песента “Егоист” пред публика. Специален гост в проекта е Ивайло „Нойзи” Цветков, който този път ще видите в ролята на китарист.

Успоредно с пускането на песента D2 стартираха нациoнално турне в най-добрите клубове на България.

D2 Egoist Tour 2018  преминава  през:

10.03Благоевград – Club Underground

17.03Ямбол – Club American

23.03 – Бургас – Alive Bar

30.03Русе – Max Club

31.03 – Плевен – Galaxy Bowling

13.04 – Свищов – Club Splash

14.04 – Варна – Piano Live Club Next

27.04 – Стара Загора – Club Pasha

28.04Пловдив – Bee Bop Cafe

+ ще бъдат обявени още дати

За концертите музикантите са подготвили силен рок сет включващ най-големите хитове на групата, сред които „Ледено момиче”, „Нямаше кой да ни каже”, „100 години”, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“, “Тук и сега”, “Sex, лъжи и музика”, едноименните парчета “6” и “Феникс”, Breakdown,  Cherry Tree, както и  най-новата песен “Егоист”.

Следете новини за D2  и турнето на www.facebook.com/D2BAND/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо