Открийте ни и в

Музика

DAVE ROWNTREE разтърси София

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Убийствен саунд и едно невероятно музикално пътешествие очакваха гостите в клуб ТЕРМИНАЛ 1 в София в изминалата петъчна вечер. Специален гост по повод Деня на Св. Патрик беше легендарният барабанист на BLUR Дейв Раунтрий, по покана на Jameson Irish Whiskey и Терминал 1.

Незабравимите тракове на BLUR, емблематични парчета за клубната сцена през 90-те и оригинални съвременни сетове с уникалния почерк на Дейв потопиха стотиците посетители в атмосферата на един от най-големите ирландски празници, превърнал се в символ на непримиримият човешки дух, смелостта, приятелството и споделените мигове.

снимка: PR

Клубът бе не просто сцена за музикално изпълнение. Интериорът и атмосферата бяха напълно преобразени в унисон с Деня на Св. Патрик. Преобладаваше зеления цвят, а всевъзможните забавления бяха пръснати във всеки ъгъл – джаги, дженга, дартс и всевъзможни атрактивни занимания и игри допълваха картината.

В същото време, успоредно с празника в София, в Дъблин се забавляваха актьорът Ненчо Балабанов, популярният влогър Андреа Влъчкова и радио водещият Симеон Колев, които бяха специални пратеници на България за празненствата в ирландската столица.

снимка: PR

Денят на Св. Патрик бе повод за партита навсякъде по света, а у нас, благодарение на Jameson Irish Whiskey,  в празненствата се включиха и клубове в Пловдив, Варна, Бургас, като общият брой на събитията бе 11 в рамките на 4 дни.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо