Открийте ни и в

Музика

DEMONIC и CENTINEX на METALHEAD Meeting 2015

MIKA

публикувано

на

Шведските дет метъл банди DEMONIC и CENTINEX ще свирят следващата година в четвъртото издание на METALHEAD Meeting, между 12 и 14 юни в Букурещ. Също така, не забравяйте, че 3-дневните абонаменти Earlybird от 80 леи ще се предлагат само до 01 декември! Шведите се присъединяват към потвърдените до момента изпълнители: Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Antimatter, Primordial и Triptykon, в едно събитие, което има за цел да предостави три дни рок и метъл, с участието на повече от 30 групи, от които най-малко десет от чужбина, а някои от тях за първи път в Румъния и по три хедлайнери на ден.

6.10.2014

Британската група Antimatter се присъединява към фестивала METALHEAD Meeting 2015

Британската меланхоличен рок група Antimatter ще свири догодина в четвъртото издание на фестивала METALHEAD Meeting 2015, който ще се проведе от 12 до 14 юни в Букурещ.
Antimatter ще се присъединят към потвърдилите участие до този момент групи: Amorphis, The Sirens (Anneke, Liv, Kari), Primordial и Triptykon, в едно събитие, което има за цел да представи три дни рок и метъл, с над 30 групи, от които най-малко десет чужди групи, мнозина за първи път в Румъния и три (евентуално четири) хедлайнери на ден.

30.9.2014

The Sirens се присъединяват към фестивала METALHEAD Meeting 2015

Kari Rueslatten (THE 3RD AND THE MORTAL), Anneke van Giersbergen (THE GATHERING) и Liv Kristine (LEAVES ‘EYES, THEATRE OF TRAGEDY) ще пеят за първи път в Румъния и Източна Европа на фестивала METALHEAD Meeting 2015, който ще се проведе следващата година между 12 и 14 юни в Букурещ. Kari, Anneke и Liv Kristine ще се качат на сцената заедно за първи път под името THE SIRENS – супер група от три от най-добрите женски гласове в метъла. THE SIRENS ще се присъединят към досега обявените изпълнители: Amorphis, Primordial и Triptykon, на едно събитие, което има за цел да представи три дни рок и метъл, с над 30 групи, от които най-малко десет чужди групи, много от които ще са за първи път в Румъния и три (а може и четири) хедлайнери на ден. THE SIRENS са създадени след една идея на Анеке от началото на 2013 г., когато тя предложи на Kari дует за албума си „Drive“, след като призна, че албумът The Gathering „Mandylion“ е вдъхновен от гласа на Kari. Идеята е била Anneke да направи трибют на Kari чрез това сътрудничество, но за съжаление песента не е издадена до сега. Благодарение на доброто си приятелство Анеке и Liv Kirstine са имали възможността да се срещнат на фестивала Masters Of Rock в Чехия през 2013 г. и след това се родила идеята за „The Sirens“, въплъщаваща оригинална идея на Anneke.
METALHEAD Meeting 2015 отваря врати на 12 юни 2015 г. и обещава на феновете 3-дневен фестивал с над 30 групи, от които шест водещи международни хедлайнери, някои от които за първи път в Румъния! Така че не правете други планове за периода от 12 до 14 юни. Елате в Букурещ, защото точно както направихме с предишните три издания ще подготвим постер като за най-успешния румънски метъл фестивал.

Съборът на Metalhead 2015 се организира от водещия метъл уебсайт в Румъния, www.metalhead.ro

Очаквайте още подробности скоро!

Вход: 12:00
Начало: 13:00
Край: 01:00

Вземете тридневни билети на супер специални цени, валидни само до края на ноември 2014!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 2 седмици

Последен шанс за участие в конкурса за мобилна фотография Huawei InFocus Awards с награда 10 хиляди евро

Lifestyleпреди 2 седмици

Лидл България те предизвиква да споделиш твоето мнение

Горещо