Открийте ни и в

Музика

Diamond Black Christmas в Club Mascara

MIKA

публикувано

на

На 24 декември, след празничната Бъдни вечер у дома, ще празнуваме в Club Mascara. Коледното Staff Party на легендарният клуб, отворил врати с напълно обновена визия преди броени дни, ще събере приятели, колеги, партньори и клиенти, всички, за които Mascara е била и продължава да бъде начин на живот и любима парти локация в София вече 8 години.

Staff партито е за всички наши колеги (и не само), които всяка вечер са на работа, докато другите се забавляват, затова на този ден ще се съберем да празнуваме заедно. Парти за най-близките ни приятели и дългогодишни клиенти, с които първи ще се поздравим със светлия празник и ще си пожелаем Весела Коледа. Вечерта гарантира най-добрата музика в празнична София. Настроението ви ще запалят Kaiski, Steven, Dimo BG & Andrew.

MASCARA_fanpage_2412

Хип-хоп Коледа под надслов Diamond Black Christmas, очаква гостите на Club Mascara на 25 декември. Докато света празнува най-красивите, светли дни в годината, емблематичният столичен клуб Ви кани на една различна, класна и много специална „черна“ Коледа.

Бъдете част от Diamond Black Christmas – магична и бляскава като тъмен диамант, уникална и скъпоценна като бижу, празнична нощ с незабравими емоции и горещи хип-хоп и ар енд би хитове, миксирани от DJ Doncho & VKO. Кралете на хип-хопа ще бъдат Кралете на Коледа, а всички гости – Господарите на дансинга!

MASCARA_fanpage_2512

На вторият ден от Коледа, 26 декември, празничното парти продължава с взривяващата колаборация на DJ Vasquez, DJ Steven & Andrew, а неделната вечер, 27 декември, отново посвещаваме на Kaiski и неговата вълнуваща музика, съчетание от стил, модерно звучене и мелодичност.

Виж новото лице на Club Mascara!

Бъди част от легендата!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

Горещо