Открийте ни и в

Телевизия

Discovery Channel излъчва ексклузивния документален филм „Целят свят гледа към Кастро“ на 11-и декември

MIKA

публикувано

на

Фидел Кастро е една от най-забележителните политически фигури на 20-и век. Чрез ексклузивен достъп до информация за неговите служители и врагове, Discovery Channel повдига завесата за работата на широката мрежа от тайни агенти, благодарение на която Кастро запазва позицията си на върха в продължение на пет десетилетия. Discovery Channel ще излъчи ексклузивния документален филм за кубинския лидер Фидел Кастро „Целят свят гледа към Кастро“ на 11-и декември, неделя, от 22:00 ч.

През последните 50 години Фидел Кастро успява да остане в управлението на Куба. Осланящ се на заплетена разузнавателна мрежа от агенти, той превежда страната през сложни сюжети с политически убийства, война и икономически сътресения. Чрез ексклузивния достъп до информация за неговите привърженици и врагове в САЩ и в бившия Съветски съюз, Discovery Channel ще предостави задълбочен поглед върху десетилетията от управлението на Кастро, изпълнени с напрегнати отношения, като очертае пълния профил на един от най-забележителните политически лидери на 20-и век.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо