Открийте ни и в

Телевизия

Discovery Channel изследва двигателите, които променят историята в „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил”

MIKA

публикувано

на

Двигателят с вътрешно горене е биещото сърце, което задвижва превозните средства по цял свят. В премиерното предаване „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил” инженерът и изобретател Джими де Вил се отправя на мисия да открие най-легендарните двигатели на земята на най-неочакваните места и да увеличи възможностите им в специално създадени превозни средства. Джими е човек на крайностите, който прекарва живота си, докарвайки машините, по които работи до точка на пречупване. Той намира забавление в това да търси находки в местните сметища и да строи невероятни машини от бракувани автомобили. Приключенията и инженерството са импулс за Джими и негов начин на живот. Discovery Channel ще разкаже неговата история докато разкрива магията на двигателите в „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил” на 5-и декември, от 20:00 ч.

Loch Ness jet engine challenge.  Jet Engine.

Джими де Вил вярва, че три изобретения са оформили света, който познаваме днес – компютрите, оръжията и – неговата мания – двигателят с вътрешно горене. Епизодите на „Пристрастени към двигателите с Джими де Вил” включват машини като най-добре продавания за всички времена VW Beetle с въздушно охлаждане, пионерния двигател на Франк Уитъл, който променя завинаги летенето, и мотоциклета Royal Enfield, който прави независимата Индия мобилна. Във всеки епизод на новата поредица Джими ще отдаде дължимото на двигателите, които задвижват нации, печелят войни и променят историята.

Loch Ness jet engine challenge.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо