Открийте ни и в
Solar Easter 2018

Телевизия

Discovery Channel разказва „Легенда за златото на крокодилите“ от 20 юни

MIKA

публикувано

на

Копаенето на злато в наши дни е труден занаят дори при най-добро стечение на обстоятелствата, но на остров Бугенвил, разположен недалеч от Папуа Нова Гвинея, Югоизточна Азия местните се сблъскват с още проблеми. През острова преминава река, която приютява не само една от най-големите недокоснати златни резерви в света, но и опасни крокодили. За да открият и извлекат огромното богатство, което се крие под повърхността, местните златотърсачи наемат външни експерти, които идват със задълбочени познания за минните техники, оборудването и как да се справят с движението на реката. След колапса на бизнеса по добиване на злато в Аляска, Фарли Дийн, неговото семейство и екип навлизат в свирепата територия на крокодилите, където ще се впуснат в невиждано досега приключение. Discovery Channel ще покаже дали златото на остров Бугенвил може да бъде открито в новата поредица „Легенда за златото на крокодилите“ от 20-и юни, вторник, от 21:00 ч.

В Бугенвил възможността да забогатееш идва с голям риск. Дийн и екипът му навлизат в смъртоносни води в търсене на злато само месеци след като местен тийнейджър загива след схватка с крокодил. Сега златотърсачите комбинират невиждани досега методи за добив на злато, привлечени от легендата за острова, криещ множество златни находища. Те трябва да рискуват всичко, в противен случай ще се върнат обратно в Аляска с празни ръце.

Пред задаващия се фалит, Дийн няма друг избор, освен да пренесе търсенето на злато на непозната територия. Дали Фарли Дийн и екипът му ще измамят смъртта и ще сбъднат американската мечта на това отдалечено кътче от света, ще разберем в новата поредица „Легенда за златото на крокодилите“ от 20-и юни.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

No Banner to display

Културапреди 19 часа

„Лордът от планетата Земя” от Сергей Лукяненко – началото на междузвездните войни

Кинопреди 19 часа

Гръмотевична премиера на „Отмъстителите: Война без край“ разтърси София

Културапреди 2 дни

„Грехът на Лилит” от Радко Пенев с представяне в Бургас

Културапреди 2 дни

„Отлично съчинена история“, сборник с разкази от Алън Милн – за първи път на български език

Lifestyleпреди 2 дни

Лидл България с три награди в конкурса „Продукт на годината“

Lifestyleпреди 2 дни

Пловдив е победител в надпреварата на „Книги за смет“ 2018

Lifestyleпреди 2 дни

„Скарлет + Иво = ВНЛ“ или мъжете са от Марс, а жените – от Венера

Културапреди 2 дни

Да откриеш своето „Възможно щастие”

Музикапреди 2 дни

Орлин Павлов с концерт в Зала 1 на НДК на 1 октомври 2018

Музикапреди 2 дни

Нов проект на Вера Шандел и Михаил Йосифов възражда българската музика

No Banner to display

Горещо