Открийте ни и в

Телевизия

Discovery Channel разказва „Легенда за златото на крокодилите“ от 20 юни

MIKA

публикувано

на

Копаенето на злато в наши дни е труден занаят дори при най-добро стечение на обстоятелствата, но на остров Бугенвил, разположен недалеч от Папуа Нова Гвинея, Югоизточна Азия местните се сблъскват с още проблеми. През острова преминава река, която приютява не само една от най-големите недокоснати златни резерви в света, но и опасни крокодили. За да открият и извлекат огромното богатство, което се крие под повърхността, местните златотърсачи наемат външни експерти, които идват със задълбочени познания за минните техники, оборудването и как да се справят с движението на реката. След колапса на бизнеса по добиване на злато в Аляска, Фарли Дийн, неговото семейство и екип навлизат в свирепата територия на крокодилите, където ще се впуснат в невиждано досега приключение. Discovery Channel ще покаже дали златото на остров Бугенвил може да бъде открито в новата поредица „Легенда за златото на крокодилите“ от 20-и юни, вторник, от 21:00 ч.

В Бугенвил възможността да забогатееш идва с голям риск. Дийн и екипът му навлизат в смъртоносни води в търсене на злато само месеци след като местен тийнейджър загива след схватка с крокодил. Сега златотърсачите комбинират невиждани досега методи за добив на злато, привлечени от легендата за острова, криещ множество златни находища. Те трябва да рискуват всичко, в противен случай ще се върнат обратно в Аляска с празни ръце.

Пред задаващия се фалит, Дийн няма друг избор, освен да пренесе търсенето на злато на непозната територия. Дали Фарли Дийн и екипът му ще измамят смъртта и ще сбъднат американската мечта на това отдалечено кътче от света, ще разберем в новата поредица „Легенда за златото на крокодилите“ от 20-и юни.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 14 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 14 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 14 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 14 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди един ден

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди един ден

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди един ден

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди един ден

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо