Открийте ни и в

Телевизия

Discovery Channel разказва модерна приказка за оцеляване в новата поредица „Мъже, жени, дива природа“

MIKA

публикувано

на

„Мъже, жени, дива природа“ е модерна приказка за оцеляване, в която три двойки преминават през най-големия тест за своите умения и отношения, като предприемат трудно пътуване за оцеляване. Двойките ще бъдат оставени на три от местата с най-сурови условия в света и в продължение на три седмици те ще трябва да оцеляват с наличната там храна и да намерят пътя си обратно към цивилизацията. По време на всяко пътуване двойките ще споделят изживяванията си и ще преведат зрителите през своите възходи и падения, опитвайки се да оцелеят. Discovery Channel излъчва новата поредица „Мъже, жени, дива природа“ на 7-и март от 20:00 ч.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]Discovery Channel[/media-credit]

Сред участниците във вълнуващата поредица е 30-годишният Мат, който работи във въздушните сили на САЩ и е женен от 7 години. Специалните му умения включват изграждане на заслон, правене на огън и ориентиране в дивата природа. Мат винаги се е чувствал надарен с вътрешно усещане за ориентация – независимо дали се намира в града, или е в някое изолирано кътче. Той продължава да подобрява уменията си в областта на оцеляването през целия си живот, които добиват кулминацията си по време на службата му във въздушните сили на САЩ. Неговата половинка Али също се включва в „Мъже, жени, дива природа“. Тя е личен треньор, бодибилдър и акаунт мениджър. Али израства в Ню Мексико, където от малка развива страстта си към приключенията. Тя често прекарва по-голямата част от времето си навън, строейки укрепления, преследвайки диви животни и проучвайки пустинята в близост. Благодарение на това Али придобива ценна увереност и развива вроденото си чувство за самостоятелност – качества, които ще изиграят ключова роля в изпитанието.

„Мъже, жени, дива природа“ ще запознае зрителите с още няколко подобни двойки, готови заедно да започнат най-екстремното си пътешествие до момента.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама Арена ди Верона квартет

Горещо