Открийте ни и в

Телевизия

Discovery Channel се сблъсква с „Тежко избавление“

MIKA

публикувано

на

Най-натоварената магистрала в света не е място за слаби сърца. Уникалните предизвикателства и трудни условия ангажират непрекъснато тежкотоварните машини за разчистване на пътищата в този непредвидим участък. От разрушителни снежни виелици до преобърнали се камиони, водачите на машините срещат огромни предизвикателства в поддръжката на магистралите. „Тежко избавление“ ще покаже на зрителите рисковете, които поемат те, за да обезопасят един от най-важните пътища в САЩ от 22-и август, в 21:00 ч. по Discovery Channel.

Поредицата следва денонощно множество главни оператори, спасителни екипи и екипи за поддръжка на пътя, докато се борят да опазят движението на коли по най-важния търговски път на САЩ гладко и необезпокоявано. Компаниите работят неуморно, за да поддържат пътищата отворени при всякакви метеорологични условия.

От разрушителни снежни виелици, опустошаващи безмилостно километри от пътя, до преобърнали се камиони, неуморната дейност на тези мъже и жени предпазва магистрала 401 да се превърне в пързалка към ада и в най-лошите зимни условия. Средата е безмилостна и избавлението – тежко, но залогът си струва, след като работни места и животи са изложени на риск на пътя.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 1 седмица

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 1 седмица

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 1 седмица

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 1 седмица

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 1 седмица

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 1 седмица

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 1 седмица

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо