Открийте ни и в

Телевизия

Discovery Channel с премиера на „Разрушителят“

MIKA

публикувано

на

Разрушението на къщи е само част от невероятния свят на австралийския доайен на разрушението Лори Вутие. Смелият и решителен Лори има талант за правене на големи пари навсякъде, по всяко време и от всякого. Дали, обаче, няма да се изправи пред неочаквани предизвикателства? Премиерната поредица „Разрушителят“ следва Лори и екипът му по пътя към богатството от 6-и март, в 23:00 ч. по Discovery Channel.

В премиерните епизоди Лори се мъчи да премести тежко пиано от втория етаж на къща, а по-късно се опитва да открие съкровища при разчистването на имот на приятел. Дясната му ръка Бени намира рядък стъклопис в стара викторианска вила, а Джаба започва сериозен проект – разрушение на ресторант. От спасяването на стари прозорци и мед до продажбата на редки антични съкровища, Лори може да надвие и унищожи всеки от конкурентите, които се изпречват на пътя му.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо