Открийте ни и в
Exit Festival

Телевизия

DISCOVERY NETWORKS стартира продажба на рекламно време за ID XTRA – каналът за истински и вълнуващи мистерии

MIKA

публикувано

на

Discovery Networks Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA), подразделение на Discovery Communications, обяви старта на операциите по продажба на рекламно време за ID Xtra на българския пазар от октомври 2015г. По този начин комуникационната компания предлага на рекламодателите и рекламните агенции достъп до новия канал за вълнуващи мистерии и по-добри възможности за достигане на тяхната аудитория. Към днешна дата Discovery Networks CEEMEA разполага с богато портфолио за продажба на рекламно време, състоящо се от Discovery Channel, TLC и ID Xtra. По операциите по продажба на рекламно време в България Discovery работи съвместно с Nova Broadcasting Group, която изпълнява ролята на търговски представител на пазара.

ID Xtra е висококачествен канал, насочен към жените, който представя вълнуващи мистерии, драматични скандали и шокиращи признания в модерен и стилен формат. Програмите се отличават с емоционален и развлекателен начин на представяне на историите, които приковават зрителите пред малкия екран и ги подканват да се вгледат по-отблизо, докато мистерията се разплита. ID Xtra е насочен към любопитната женска публика, която винаги иска да достигне до самата истина.

Българските зрители могат да очакват с нетърпение програмата от нови предавания по ID Xtra, като втория сезон на „Престъпления от таблоидите“ с водещ Джери Спрингър, определян като „царя на таблоидната телевизия“ и носител на награда „Еми“. Предаването отново ще вдигне завесите си за нова колекция от още по-драматични истории. Между 26-31 октомври ID Xtra ще предложи на зрителите вълнуваща програма, посветена на Хелоуин. Други поредици, с премиера през октомври, са „Поверително от Венити Феър“ с истории за власт, богатство и знаменитости. През ноември новото предаване „Жени в затвора“ ще запознае зрителите със света на затвора за жени в Индиана: живот без мъже, свобода или удобства, където затворничките разкриват как са се научили да оцеляват в тази недружелюбна среда.

С въвеждането на продажби на рекламно време за ID Xtra Discovery Networks CEEMEA разширява бизнеса си в България и увеличава фокуса си върху пазара, на който работи от 1997 г. и където има местен офис от 2012 г. Към момента Discovery Networks разпространява 16 канала на местния пазар: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Science HD, Discovery World, ID Investigation Discovery, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, ID Xtra, ID Xtra HD, Eurosport, Eurosport 2, Eurosport HD, Eurosport 2 HD, Eurosportnews.

Виктория Дейвис, VP, регионален мениджър Югоизточна Европа в Discovery Networks CEEMEA коментира: „Стартирахме ID Xtra в България през 2014-а и нашите български зрители я приеха много добре. В момента ID Xtra държи уникална позиция на пазара и сме щастливи, че от 1-ви октомври ще предложим на рекламодателите още по-голяма възможност да достигнат до качествена и фокусирана женска аудитория чрез нашето водещо международно съдържание. Това е значителна стъпка за нашето развитие в България, както и знак, че сме намерили възможности за развитие на рекламния пазар тук.“

Дидие Щосел, главен изпълнителен директор на Nova Broadcasting Group, коментира: „Поемането на продажбата на рекламно време за ID Xtra e още една стъпка в изпълнението на нашата стратегия да обогатим и разнообразим портфолиото от телевизионни канали, чиито рекламно време е управлявано от Nova Broadcasting Group. Това е доказателство за доверието, гласувано от нашите клиенти, да ги представляваме пред рекламната индустрия в България. Щастливи сме, че този канал става част от голямото ни семейство, защото ще предостави на рекламодателите ни още по-големи възможности да достигнат до една от най-предпочитаните аудитории в страната – женската“.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо