Открийте ни и в

Музика

DJ Tarkan, Криско и 100 Кила откриват Парти сезона в Банско

MIKA

публикувано

на

След силния сезон на морето, през който club Oxygen покани световни величия като G-Unit, Blackstreet, Truth Hurts, Xzibit и др., клуба мести своята Парти платформа в най-големия зимен български курорт-Банско.

Първият гост ще бъде DJ Tarkan, който ще забие на 4 Декември, и който е един от абсолютните фаворити на българската клубна публика. Той е изключително популярен и обичан в България, както и носител на приза “Best International DJ of the Year” у нас. В последните години присъства неизменно в топ сто на електронната денс сцена на планетата.

На 5 Декември, гост ще бъде Най-Добрата българска Хип Хоп DJane за 2015- CASS. Хип Хоп партитата продължават с Криско на 7 Декември, а пикът на експлозията ще бъде концерта на 100 Кила на връх студентския празник 8 Декември.

Aко все още се чудите къде да прекарате Студентския празник, Банско и клуб Oxygen са едно прекрасно предложение.

Клуб Oxygen са предвидили и още изненади за 2016 година, която ще започне с концерт на Гранд Дамата на световната R n B музика-Truth Hurts, както и други артисти, които ще бъдат обявени скоро.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]DSC_0276[/media-credit]

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]DSC_0737[/media-credit]

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]DSC_0750[/media-credit]

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък
Реклама

Горещо