Открийте ни и в

Дръм и Бас

DRUM and JAZZ за първи път в Пловдив!

MIKA

публикувано

на

Drum and Jazz е първото по рода си събитие на родна земя, което се превърна в нарицателно за един нов тип забавление, представящо с вкус съчетания от стилове като дръм енд бейс, джаз, класически рок’н’рол, експериментален и IDM звук, български фолклор и други. По покана на H.M.S.U в рамките на проекта гостуваха артисти от световна величина като Amon Tobin, LTJ Bukem, Теодосий Спасов, Влатко Стефановски, Стоян Янкулов, Netsky, Deadbeat, Future Prophecies, DJ Fabio, Dub FX, Blu Mar Ten, Calibre, Utah Jazz, Balkansky Live, Hospitality и това е само част от тази магическа комбинация с повече от 10 издания в своята история.

През 2017 форматът за първи път се случва в Пловдив, а домакин ще бъде Club VOID. Програмата тази година предлага изпълнения на над 15 изпълнителя от България и чужбина. Акценти са THEODOSII SPASSOV JAZZ QUARTET (Теодосий Спасов, Мирослав Туриски, Александър Леков и Начо Господинов) и дръм енд бейс машината от UK BIG BUD. Към тях се присъединяват MySTORY OF FOLKLORE – новоизгравящ проект, който пресъздава и модернизира традиционната фолклорна музика по иновативен начин, една история с дълбоко послание и смесица между фолклор, дъб, джаз, етно, която ще остави посетителите на DRUM and JAZZ без дъх. Бруталягата OGONEK от страна на HMSU-крюто също се включва с тежък сет, заедно с ANGIE.

Предстои обявяването на още над 10 изпълнителя и групи, които ще забият на живо във VOID на 16-ти септември, събота. Междувременно вече тече предварителна продажба на билети в няколко ценови категории в мрежата на EVENTIM. Събитието във Фейсбук можете да проследите тук – https://www.facebook.com/events/301493196984122/. Заградете датата в парти календара си и нека бъде дръм и джаз!

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Културапреди 14 часа

 „Ерик“ от сър Тери Пратчет в ново луксозно издание

EDMпреди 14 часа

July Morning идва с Eddy M в Cacao Beach Club

Музикапреди 14 часа

‘Late Night Feelings’, новият албум на Mарк Ронсън

Кинопреди 14 часа

Стартира продажбата на билети за най-величествената история тази година „Цар Лъв“

Lifestyleпреди един ден

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си

Tехнологиипреди един ден

Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър

Lifestyleпреди един ден

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”

Tехнологиипреди един ден

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма

Tехнологиипреди 5 дни

VIVACOM предлага нови облачни и хостинг услуги за корпоративни клиенти

Tехнологиипреди 5 дни

Подкрепяме борбата с пиратството, но не и репресията върху малкия и средния бизнес в страната

Горещо