Открийте ни и в
Jesus Christ Superstar

Компании

FranklinCovey България представи пред медии своя нов мениджмънт екип

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Екипът на FranklinCovey България представи за първи път пред медии своя нов мениджмънт екип и лекторски състав. На състоялото се вчера събитие, в любимата на арт-средите локация „Къщата на София“, Моника Темелкова, Петър Домусчиев, Анна-Мария Пеева, Горан Йорданов и бизнес менторът Наталия Девина, запознаха аудиторията с основите на „7-те Навика на високоефективните хора“, разказаха повече за високата продуктивност, тайните на личната и професионална ефективност, стъпките за оптимизация на време и постигането на заложените цели без прегаряне.

„Ние не сме разказвачи на красиви приказки. Всички сме практици и хора от бизнеса.“, сподели Моника Темелкова, управляващ партньор на FranklinCovey България. „Точно затова и можем да поставим мост между добрите теории и реалните предизвикателства, пред които е изправен всеки бизнес у нас.“, допълни още тя. На въпроса „Кой е най-големият враг на развитието?“, Петър Домусчиев отговори: „Високото его пречи на стимула за учене и развитие у мениджърите. Истинският прогрес се постига само когато споделяме и предаваме знанията и уменията си, само когато обучаваме и развиваме таланти и само когато инвестираме истински в тези, които идват след нас. Не можем да си позволим да спрем да се учим и самоусъвършенстваме.“, категоричен бе Петър, който има над 12 години опит в сферата на мениджмънта, управлението на хора и лидерството в Америка.

След края на обучителното събитие, всички гости получиха сертификат за участието си.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Горещо