Открийте ни и в

EDM

FRANKY RIZARDO в YALTA CLUB

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Холандския диджей и продуцент FRANKY RIZARDO гостува в България,като част от февруарската програма на YALTA CLUB. Тази събота, 13 февруари., едно от най-актуалните имена в световната хаус музика, ще застане зад пулта на столичния клуб. Заедно с него ще свири и един от резидентите на клуба –DJ RUNO.Разбира се, мястото е ROOM 2, залата с индустриален дизайн и приглушена светлина, позната на всички.

Към днешна дата, Franky Rizardo е един от най-харесваните и продавани холандски артисти. Участвал в лейбъли като „Fame Recordings“ и„Funktion Recordings“, музиката му е подкрепяна от много от големите имена на сцената като Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand и Erick E. Тракът му „Funky Noise“ става абсолютен хит и достига 2-ро място в почти всички интернационални класации, а собственото му радио шоу “Flow” е едно от първите, които дават тласък на дийп хауса в Холандия. От 2010 г. ечаст от най-големия и влиятелен хаус лейбъл в света „Defected“. Лейбълът му „Rizardo Records” пъкму носи участия на световноизвестни фестивали като „Dance Valley“ и „Free Your Mind“.

Музиката на Franky Rizardo съдържа широк спектър от хаус жанрове, подбрани в един сет. В продукциите му преобладават ударни инструменти заедно със забележителни вокали, а самия Franky описва стила си като „грууви хаус с латински нотки и много настроение“.Холандската сензация привлича интереса към себе си с разнообразен и модерен подход в музиката, до която българската публика ще има щастието да се докосне на 13 Февруари в YALTA CLUB.

Припомняме, че YALTA CLUB промени политиката си за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място, в клуба, вече налични са и YALTA CLUB Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за YALTA CLUB Cards може да получите на: www.facebook.com/yaltaclub/или на е-майл: info@yaltaclub.com

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо