Открийте ни и в
Exit Festival

EDM

FRUIT SESSIONS празнуват 11 години Само Музика!

MIKA

публикувано

на

снимка: PR

Нощният живот на София е един особен организъм с добрите си страни и лошите си привички. Барове, клубове, outdoor събития, (понякога) фестивали, пейка партита. Противно на привидната си заспалост, София е жива и доста активна в малките часове на нощта. Стига да знаеш къде да търсиш.

Малко на брой са формациите от меломани, които оцеляват през годините. Една от тях е основана през (вече) далечната 2005-та и носи името FRUIT SESSIONS. И именно нея (или части от нея) си намирал/а когато си търсил/а активността на столицата. Защото хората зад плодовите сесии са неизменна част от въпросния нощен живот на София.

От ъндърграунда през популярните места, та чак до мейнстрийма, Fruit-овете са оставили следата си във времето. Емблематични (и вече отдавна забравени) места като 8 Ball, Club 17, 8 Bit, Twins бяха чест дом на братята от Оборище. Можеше да ги откриеш и в големите клубове – Yalta, Spacer, Blender, 4KM, Mixtape5, Pork Pie… Навсякъде. Стана ти ясно вече, нали?

До днес момчетата от Оборище са навъртели сериозен километраж от качествен звук и безсънни нощи. Безсмислено е да изброяваме събитията (или участието в такива), в които CRITERIA, ST3YKUL, XONIC иNIKOZ са споделяли безкомпромисната си любов към музиката. Списъкът с чуждестранни имена е ужасяващо дълъг, но дължината му е сякаш единственото възможно последствие от 11 години, прекарани зад пулта. Дълги нощи, много спомени (или липсата на такива), усмивки, и, разбира се, огромно количество музика.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]criteria[/media-credit]

Независимо дали през годините си попадал/а на цялото crew или на части от него и независимо дали си го съзнавал/а, един от четиримата – или всички заедно – със сигурност е бил проводник за не една и две от „онези“ нощи.

Всеки от тях работи и по собствени музикални проекти, като крюто непрекъснато действа и се развива. През годината предстои да бъдат реализирани няколко нови колаборации, които със сигурност ще са нещо ново и интересно, най-вече с нестандартното си звучене и визия.

Тази събота в бар “Backyard” аудио златотърсачите Олег [CRITERIA], Стойко [ST3YKUL] и Лило [ХONIC] ще отбележат поредна година в пресяване на музикалните пясъци. Разнообразната селекция и алтернативно звучене са специалитетът на плодовата сесия, като по традиция комбинацията е взривоопасна.

Към тях ще се присъедини и графити крюто HYPEALLNIGHT, като артистите KONTE, STAFO и RUSTWO ще представят short movie с последните си парчета. След това, визуално ще се пренесем по световните улици и релси, защото цяла нощ ще гледаме качествен бомбинг и стрийт арт.

Така че, отбележи съботата като фатална, неделята също.

Мястото е бар “Backyard”, годините са 11, флаконите са с fat cap, денят е 23-ти, месецът е април, годината е 2016.

Събитието във Facebook – https://www.facebook.com/events/782868791845693/

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Събитияпреди 1 седмица

Излъчиха българските финалисти в CHIVAS VENTURE 2020

Музикапреди 1 месец

Песента става 19-ият по ред #1 сингъл на певицата в Billboard

Културапреди 1 месец

Алек Попов и невероятната „Митология на прехода“ – за полета на фантазията без забрани!

Кинопреди 1 месец

Какво да очакваме от филма и саундтрака „Котките“

Културапреди 1 месец

Излезе „Най-голямата книга за Хитър Петър и Настрадин Ходжа”

Музикапреди 1 месец

DRIVE YOUR LIFE ще участват на Wolf Fest – Вълчата пътека 2020 

Lifestyleпреди 1 месец

Празнична коледна селекция по канал Da Vinci на 24-ти и 25-ти декември

Tехнологиипреди 1 месец

СИХРЕ 2020: Оптимални условия за хорека сектора, разширен тематичен обхват и продукти от последно поколение

Tехнологиипреди 1 месец

Nokia 7.1 е третият смартфон модел на марката, който ще получи Android 10 след Nokia 9 PureView и Nokia 8.1

Tехнологиипреди 1 месец

Коледно филмово забавление за цялото семейство от VIVACOM

Горещо