Открийте ни и в

Tехнологии

Galaxy S6 и Gear VR подготвят следващите отмъстители на „Марвел“

MIKA

публикувано

на

Само преди дни Samsung представи втората част от краткия дигитален филм „Assemble”, разработен тематично за филма „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ като част от партньорството на компанията с „Марвел”. И двете части са създадени съвместно с авторите на филма и в тях участват няколко световно известни спортисти, както и двама представители на най-запалените фенове на „Марвел”. Заедно с Galaxy S6 и Gera VR участниците минават през специално обучение и се превръщат в следващите отмъстители.

https://www.youtube.com/watch?v=f0vk87z3sPA

В първия филм мистериозни куфарчета започват да се появяват при спортисти от целия свят, сред които са Еди Лейси, американски футболист от Националната футболна лига, професионалният сърфист Джон Флорънс и Фабиан Канчелара, швейцарски колоездач от италиански произход. При намирането на тези мистериозни куфарчета участниците получават покана да пътуват до тайно място в ресторант „Shawarma”, реверанс към оригиналния филм на Марвел „Отмъстителите“. В ресторанта ги посреща световната суперзвезда Лионел Меси. Куфарчетата магически се отключват, разкривайки Samsung Galaxy S6 и Gear VR Innovator Edition и се задейства механизъм, който спуска екипа в тайна Samsung лаборатория.

Във втората част на филма феновете ще гледат шестте главни герои, които използват Gear VR на Samsung, за да ги въведе във виртуална вселена и да започнат обучението си като отмъстители заедно с популярната героиня на „Марвел” и SHIELD агент, Мария Хил. Докато те се учат да използват своите суперсили, група от зли роботи въвлича екипа в битка. След като мисията е завършена, нова група от герои, включително професионалният MMA боец Йошихиро Акияма и дъщеря му, пристигат в тайната лаборатория Samsung, за да се присъединят към екипа. Финалната сцена на филма завършва с една интерактивна карта на света, показваща, че Samsung търси да назначи хора, които да вземат участие в обучението.

https://www.youtube.com/watch?t=43&v=aY8lsblffo4

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Горещо