Открийте ни и в

Музика

„GITARIJADA”: Грандиозния финал от европейското турне на SEVI

MIKA

публикувано

на

SEVI завършиха първото си международно турне с концерт на огромната сцена на Зайчарския фестивал Gitarjada 2014, където бандата се изяви непосредствено преди голямата сръбска група Riblja Čorba. Турнето на SEVI включваше 7 дестинации сред които Италия , Гърция и Сърбия. Музикантите споделят, че са заредени с много приятни емоции от турнето, а топлото посрещане на публиката навсякъде ги радва най-много!

Родните музиканти бяха първата българска група стъпила на фестивала Pirates of Rock в Малеско ( Италия ), където преоблечени като пирати се превърнаха в сензацията на фестивала.

Отново в Гросето ( Тоскана ) по време на съвместен концерт с италианския певец и композитор Пино Биаджоли SEVI представиха най-новия си сингъл ON MY OWN, написан от Светлана Близнакова и Пино преди близо 8 години.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Горещо