Открийте ни и в

Lifestyle

“GoMama” привлече инвестиция от фонда LAUNCHub

MIKA

публикувано

на

Иновативната онлайн платформа за поръчка на професионална помощ за дома GoMama привлече инвестиция от фонда LAUNCHub, която ще бъде използвана за разширяване на бизнеса и развитие на нови пазари. Бюджетът в размер на 200 000 евро ще бъде разпределен на два етапа в развитието на компанията. Първата половина ще бъде инвестирана в усъвършенстване на услугата и подготовка на повече висококвалифицирани домашни помощници в професионална академия. Втората половина от инвестицията ще покрие разходите на компанията за проучване на потенциалните външни пазари и експанзия на бизнеса извън България.

Краткосрочните планове на GoMama включват старта на първата професионална GoMama академия, в която всички кандидати за работа като домашни помощници, ще получават квалификация и професионален тренинг. В следващите месеци младата компания ще представи нов бранд, с който ще оперира глобално и ще разработи мобилно приложение.

Уеб базираната платформа за поръчка на домашна помощница GoMama съществува от година и половина и предлага дигитален начин да поръчаш услуги като чистене, гладене и подреждане.  Създаването на платформата e вдъхновено от глобалната тенденция за дигитализиране на подобни услуги през последните години в целия свят. Компанията е първата по рода си на българския пазар.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“400″]GoMama_3[/media-credit]

Услугите на GoMama са създадени за хора със забързано ежедневие, които разполагат с по-малко време за домакинската работа и търсят професионална помощ. Онлайн платформата дигитализира всички организационни процеси чрез модел, в който клиентът има възможност да наеме, менажира и да смени домашната си помощница с няколко клика. При поръчка клиентите получават всякакви домакински услуги в рамките на 4 часа, без вида на услугите да влияе на цената.

В компанията работят домашни помощници на пълен работен ден и трудов договор, което предлага решение както за търсещите, така и за предлагащите подобни услуги. За изпълнителите на услугата системата организира максимална заетост, така че те да печелят повече, отколкото работейки сами. Така компанията работи и за легализирането на сектора, в който доминират предлагането на нерегламентирани услуги и заплащането „на ръка“, без задължителните данъци и осигуровки. Освен отлични условия на работа за екипа от домашни помощници, GoMama предлага и висок стандарт и контрол на предлаганата услуга. Всички служители преминават специалното обучение за по-добри резултати и получават рейтинг и оценка от всеки клиент след всяко извършено почистване, което допълнително стимулира доброто им представяне.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

Lifestyleпреди 4 седмици

Дани Спартак готви в любимата кухня на звездите в Хасиенда Резидънс

Музикапреди 3 седмици

“ВРЕМЕ ЗА ФОЛКЛОР” на 15 април в зала 1 на НДК

Lifestyleпреди 3 седмици

Дария Симеонова се разкрасява с любимата терапия на Джей Ло

Gamingпреди 3 седмици

HONOR представи революционна технология за мобилен гейминг Gaming+ на MWC 2019

Lifestyleпреди 3 седмици

Деси Бакърджиева дарява две ин витро процедури за Цветница

EDMпреди 3 седмици

Deborah De Luca и Matador гостуват на YALTA CLUB

Културапреди 3 седмици

Интернет сензацията „Човекът с котките“ на Кристен Рупениън излезе на български

Музикапреди 2 седмици

‘The One’, актуалният сингъл на британската соул и ар енд би дива – Джорджа Смит

Lifestyleпреди 2 седмици

Холивудската актриса Дженифър Анистън се подмладява с Ултера

Обществопреди 2 седмици

Aniventure Comic Con обяви част от звездите, които ще посетят България през септември

Горещо