Открийте ни и в

Дръм и Бас

H.M.S.U с нова концепция за аудио-визуален експеримент тази събота!

MIKA

публикувано

на

Екипът на H.M.S.U. (Hard Music and Sounds United) организира нестандартно музикално пътешествие, в постановката, на което, този път са поканени да участват и посетителите. Как? С фенери и лампи, с които да се включат в среднощната игра на светлини и сенки. Посетителите ще бъдат посрещнати със сериозна доза дръм и басс музика, подбрана от родни диджеи, а всеки, който донесе фенер или лампа ще получи отстъпка на входа. Организаторите се надяват, че по този начин ще бъде допълнено с визуални похвати, така или иначе, хипнотизиращото въздействие на електронната басс музика и нейните производни стилове като дръм енд бейс, джънгъл, дъбстеп и други подобни.

Датата на събитието е събота, 29-ти октомври, а мястото – Партицентър 4КМ, който може би неслучайно е разположен диагонално на небезизвестната болница по неврология и психиатрия. Пациентите могат да започнат да прииждат още от 22:00, а музиката стартира в 22:30. Пълните детайли за събитието са поместени във Facebook на адрес http://bit.ly/2eBeBjF. Цена на вход 8лв, с фенер – 5лв.

В програмата ще можем да чуем солови и дуо селекции, миксирани от водещите dnb диджеи от България и гост от Mакедония. В събитието ще се включи македонецът SNAH, а останалите индивидуални сетове ще бъдат от HMSU артистите Targy, Mocks и Konspirator. Запалените по музиката на Ogonek ще могат да го видят зад пулта в един дълго чакан тандем с KIGAMI. Очакваме още първокласна селекция от колаборацията Salmon Flow (EXo b2b Bzzzt) и дуото Boogieman b2b Mad Twist. Вероятно това е и единственото събитие в месеца, на което ще можем да слушаме и първокласна селекция от плочи с актуален дъбстеп, подготвена от Famalam и Daffonso.

H.M.S.U. е неформално музикално движение с начало през далечната 1999-та. До момента с тази марка са организирани над 300 събития, а през годините по покана на Hard Music and Sounds United над 200 чуждестранни гости. Организаторите споделят:

“Оказва се, че косвено или пряко спомагаме за евроинтеграцията на държавите от Балканите, като провокираме кооперация, доброжелателство и положително съпреживяване чрез музиката”.

Повече за събитията на H.M.S.U. може да се намери в социалната мрежа на адрес http://facebook.com/hmsu.org

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 1 седмица

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 1 седмица

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 1 седмица

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо